Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
PANGHUS Etapp 4, Ljungsbro, Linköping
Typ
Radhus
KVM
120 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
5 rum

UNIKT, PÅKOSTAT & EXKLUSIVT RADHUS MED OPTIMAL PLANLÖSNING SOM GER ER 4-5 SOVRUM - RIKTIGA PANGHUS!

ENDAST 1 BOSTAD KVAR!

EFTER TRE SNABBT SLUTSÅLDA ETAPPER VARAV DE SENASTE TVÅ ENDAST TILL VIP-KÖN HAR VI NU ÄNTLIGEN FÖRMÅNEN ATT PRESENTERA DESSA FANTASTISKA RADHUS I DEN FJÄRDE OCH SISTA ETAPPEN!

Bostäderna är av hög kvalité och följer Panghus signifikativa formspråk. Husen är ritade av en av Sveriges mest välkända arkitekter, Jonas Waldemarson. Här har han tillsammans med Panghus skapat bostäder som fint harmoniserar med dess omgivning. Det gemensamma för Panghus samtliga projekt är alltid yteffektivitet, stilsäkra val och stora fönsterpartier. Planlösningen i bostäderna disponeras med härliga sällskapsytor där vardagsrum och kök fint flyter ihop med den öppna planlösningen och underbara ljusinsläppet. Samtliga hus har fyra sovrum, med möjlighet till ett femte, samt två badrum.

Standarden är genomgående mycket hög med vattenburen golvvärme på båda våningarna. Stora fönster från golv till tak av danska Velfac. Snickeribyggt kök i stilren mörkgrå färg med vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från attraktiva Franke. Ett badrum på vardera plan, med industriell touch med mörkt klinker och vita kaklade väggar. Badrummet på entréplan har dusch och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, badrummet på övre plan har badkar. Tomterna är gräsbeklädda och tomtgränser avskiljs med häckar. Självklart ingår även altan på baksidan, allt för du ska kunna njuta av lediga stunder till max!

Ett hem som ger dig ett bekymmerslöst boende i modern stil, där du och din familj kan njuta i ett område som är naturnära, tryggt och harmoniskt men som även ligger med närhet till city.

I Ljungsbro bor ni i ett familjevänligt område som är otroligt attraktivt bland unga familjer med och utan barn. Här finns allt familjen behöver så som närhet till förskola, skola, livsmedelsbutiker och goda kommunikationer in till Linköping stad. Här bor ni också nära skog och natur med närhet till det populära friluftsområdet Olstorp, Vreta Klosters fina golfbana och Bergs slussar som är Göta kanals största slusstrappa. Under sommaren är det mycket liv och rörelse vid Bergs slussar och många väljer att komma hit för att se på båtar, spela minigolf eller äta på de caféer och restauranger som finns här.

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE VID INTRESSE!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy