Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Stackvägen 18A, Spånga Sundby, Spånga
Typ
Villa
KVM
207 kvm
Tomt
645 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Byggt år 2014 och ett tydligt riktmärke på gatan. Stilsäkert hem perfekt för dig med krav på ditt boende. Med rätt känsla och genomgående stora utrymmen hittar du detta fina Trivselhus. Vackert kök och två fräscha badrum. Två stora umgängesytor och två badrum. Rymligt garage och trivsam trädgård för dig med stort umgänge.

DET REPRESENTATIVA ENTRÉPLANET. I den välplanerade hallen finns avhängningsyta och flera garderober med spegeldörrar för ytterkläder och skor. Den matlagningsglada familjen kommer att uppskatta det generösa Ballingslöv köket med stora arbetsytor. Här finns lyxiga detaljer som arbetsbänkar av svart stenkomposit, vackra luckor och lådfronter, påkostade vitvaror från Siemens samt utsikt till grönskan med sin färgprakt från flera fönster, vilket adderar extra känsla. I öppen planlösning ligger sällskapsdelen som utgörs av vardagsrum och matsal. Centralt placerad finns även den inbyggda kaminen som ger myskänsla under vinterhalvåret. Från såväl köksdel som från matsalsdel och vardagsrumsdel finns access till trädgård med stor terrass. På entréplanet finns även helkaklat badrum med wc och dusch, sovrum nr 1 samt den stora tvättstugan med bra arbetsytor. Takhöjd om 2,7 meter ger en extra känsla av ljus och rymd.

- ÖVRE VÅNINGSPLAN, DET FANTASTISKA FAMILJEPLANET. Då man tar första stegen i trappan som förbinder våningsplanen återkommer den härliga känslan av bostadens kvalitet i minsta detalj! På planet finns fyra sovrum, varav master bedroom med egen klädkammare och utsikt från gaveln till grönskan. Tre genomtänkta barnrum med plats för lek och bus. Vacker utsikt till grönskan. I det helkaklade badrummet finns både bubbelbadkar och dusch för dig som uppskattar avkopplingen bra förvaring i kommod och fönster för maximal känsla. Bra förvaring finns i badrumsskåp. Här möter du också det rymliga umgängesrummet med två vackert placerade franska balkongner som rammar in rummet. Här är perfekta utrymmet för biokvällarna med familjen, hobby eller musikrum. Här samlas alla vänner för en lugn kväll efter en god middag. Detta borde vara drömmen för tonåringen med alla vänner?

- ÖVRIGT. Väl anlagd, uppvuxen trädgårdstomt om 645 kvm i lugnt, soligt läge med plana gräsytor som inbjuder till lek och umgänge. På framsidan finns fina entrén med sin rymliga terrass, gräsmatta och stora parkeringsplatsen, friggebod samt garage. Detta ger dig lätt plats för tre bilar. Lättskötta gräsmattan och runt knuten kommer de goda hallonplantorna, köksträdgården för närodlande grönsaker och väldoftande rosor på framsidan. Fastighetskatten är o kr till år 2029. Villan är belägen i lugna villakvarter och trevliga grannar. Endast ca 10 minuters promenad från Spånga station. Här är det lätt att åka kommunalt till arbetet då Spånga station är en svårslagen knutpunkt för kommunikationer i alla väderstreck. På torgen finns även ett rikt utbud av matbutiker, populära delikatessbutiker, det berömda Spånga konditori, gym, vårdcentral, apotek och annat som behövs i vardagen. Välkommen till Stackvägen 18A!

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande entré med mycket god förvaring i flera garderober med skjutdörrar med spegelglas. Mörkt klinkergolv vid entrén och övergår till en ekparkett över hela planet. Ingång till vardagsrummet, kök, badrum nr 1, sovrum nr 1 samt det ljusa trapphuset.

Badrum nr 1: Ger en lyxig känsla med sina helkaklade väggar med mörka fondinslag samt moderna klinkergolvet och golvvärme. Fönster ger rummet extra känsla. Dusch med duschväggar. Blandare och dusch från ???. Vägghängd toalett från ???. Spegel med dekorativ belysning. Badrumsskåp med vit front. Påkostat handfat med kommod. Blandare från ???. Spotlights i taket.

Arbetsrum/Sovrum nr 1: Genomtänkt rum med gott om utrymme för stora sängen. Mycket god förvaring i hel garderobsvägg med stjutdörrar. Modern fondvägg samt vita målade väggar. Rummet blir lätt ett master bedroom för att ha koll när barnen kommer hem på kvällen eller en lycklig tonåring som bor på eget plan.

Köket med öppen planlösning till vardagsrummet: Ytterst påkostat kök med stora svarta stenskompositskivor som övergår i en inbjudande bardel. Mycket stora arbetsytor för dig som uppskattar matlagning och fest. Genomgående vita skåp med ram i fronten. Vitvaror med rostfri front, samtliga inköpta år 2014. Två fönster med utsikt till den vackra allén. Mörk skimrande mosaik ovan arbetsytorna. Vita målade väggar.
Fullstor kyl och frys från Siemens.
Inbyggd ugn och mikro från Siemens.
Diskmaskin från Siemens.
Fläkt från Siemens.
Spishäll från Siemens.
Köket övergår på ett vackert och genomtänkt sätt till vardagsrummet. Här knastrar den moderna kaminen och plats för både soffhörnan och stora matsalen. Utgång till den soliga uteplatsen. Vacker utsikt till grönskan genom stora fönster. Parkettgolv. Vita målade väggar.

Matsal: Stora fönster i vinkel till grönskan och parkkänslan. Här får du plats för de stora middagarna och bordet förlängs lätt ut i vardagsrummet. Målade vita väggar samt parkettgolv. Öppen planlösning till vardagsrummet.

ÖVERVÅNINGEN RYMMER STORT UMGÄNGESRUM MED DUBBLA FRANSKA BALKONGER, FYRA SOVRUM OCH ETT RYMLIGT HELKAKLAT BADRUM MED FÖNSTER MED BUBBELBAD SAMT DUSCHPLATS. HELA PLANET HAR GOLVVÄRME?

Umgängesrum: Här finns plats för stora soffan och alla vänner. Rummet används idag som tv- och musikrum. Första intrycket är något alldeles extra med sina två franska balkonger samt flera fönster till framsidan. Vita målade väggar samt parkettgolv. Inbyggt förråd.

Sovrum nr 2/Master bedroom: Rymligt sovrum med klädkammare. Här får stora sängen plasts samt extra möblering. Utsikt till grönskan på gavel. Parkettgolv och målade vita väggar. Modern grå fondvägg.

Sovrum 3: Rummet är ett perfekt barnrum med ljusa väggar, parkettgolv och utsikt genom fönster till grönskan och trädgården. Här finns plats för dubbelsäng samt extra möblering. Inbyggda garderober med skjutdörrar.

Sovrum nr 4: Rummet är ett perfekt barnrum med vita väggar, parkettgolv och utsikt genom fönster till grönskan och trädgården.

Sovrum nr 5: Är idag en stor klädkammare med gott om garderober som är flyttbara. Rummet är ett perfekt arbets ? barnrum med lättmöblerade ytor.

Badrum nr 2: Helkaklat badrum i vitt kakel och klinker i mörk ton med golvvärme. Fönster utan insyn. Bubbelbadkar för dig som uppskattar avkopplingen och duschplats med duschdörr. Handfat med kommod. Spegel. Badrumsskåp. Handdukstork för varma handdukar efter ett bad. Toalett. Spotlights i taket.

Hall med ektrapp.

Dokument (pdf)

Planlösningar Besiktning Stackvägen 18a Spånga

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

7 varav 5 Sovrum

Tomtareal/mark

645 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

207 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Stackvägen 18A

Ort

Spånga

Kommun

Stockholm

Taxeringsår

2018

Värdeår

2014

Taxeringsvärde byggnad

4 777 000 SEK

Taxeringsvärde mark

2 641 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

7 418 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

STOCKHOLM ELISABET 47

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2014

Typ av byggnad

Villa

Fönster

3-glasfönster

Skorstenstyp

Skorsten av plåt

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Takpannor

Grund

Betong

Typ av uppvärmning

Bergvärmepump

Skick på värmeanläggning

Kontrolerad 2021

Ålder på värmeanläggning

2014

Stomme

Trä

Grundmur

Betong

Fasadtyp

Träfasad

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber

Radon finns

Ja

Radonkommentar

Testat år 2014 mätvärde på 30 i medelvärde.

Ekonomi

Kommentar

Hushållsel inkl uppvärmning.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

4 216 SEK/år

Renhållning

2 260 SEK/år

Årlig elförbrukning

16 000 kWh/år

Elkostnad

20 000 SEK/år

Försäkringskostnad

7 098 SEK/år

Summa driftkostnad

33 574 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Elisabet 16, Fastighetsplan (Beslutsdatum: 20120209, Registreringsdatum: 20120116)

Planer och bestämmelser

Bartolomeus M M, Stadsplan (Beslutsdatum: 19700608)

Rättigheter last

Officialservitut: Rätt att nyttja område för infartsväg. rätt att inom området anlägga, bibehålla, underhålla och förnya anslutningsledningar för vatten, avlopp, el m.m. området betecknas sv1 på kartan, aktbilaga ka - Väg och ledningar

Inteckning

Inteckningar

2

Totalt belopp

7 823 500 SEK

Beskrivning

Övrigt

LITE OM NÄROMRÅDET:
- I Sundby bor man barnvänligt, med naturen runt knuten - här finns ett flertal närbelägna lekplatser, lekvänliga skogsområden samt stora ängar med gott om plats för barnens lek.
- I närområdet finns ett flertal fotbollsplaner.
- Landbandy/basketplan ligger i anslutning till skolan.
- Ett flertal förskolor finns runt om i området, bl.a. på Herdevägen, på Kompassbacken, på Ekstocksvägen och på Sundbyvägen.
- I Sundbyskolan går man från skolstart till och med årskurs 9 - gångavstånd ca 7-10 minuter.
- På Spånga Torg finns ett flertal matbutiker, delikatessbutiker för kött och fisk, restauranger, konditori, banker, vårdcentral, apotek m.m.

KOMMUNIKATIONER:
5-10 minuters gångpromenad till ett flertal bussar:
Buss 112 - med hållplats på Gamla Bromstensvägen trafikerar sträckan:
Alvik (med T-bana) - Spånga Torg (med P-tåg - ca 12 minuter till Stockholms Centralstation).
Buss 157 - med hållplats på Bromstensvägen trafikerar sträckan:
Lunda industriområde - Danderyds sjh, via Spånga Torg samt Rissne Centrum.
Buss 117 - med hållplats på Spångavägen trafikerar sträckan: Spånga station - Brommaplan.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta