Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Grimåsvägen 30, Rödbo, Kungälv
Typ
Villa
KVM
45.0 kvm
Tomt
2 295 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljuvlig idyll!

Rikta era blickar mot detta lilla paradis som imponerar med en oemotståndlig charm. Låt er hänföras av en sagolik fastighet som renoverats varsamt, där den tidstypiska karaktären låtit bibehållas i alla vrår.
Detta underbara hus är en renodlad idyll och förutom huvudbyggnaden finns här ytterligare två hus varav en byggd 2009 med tillbyggnad av kök, badrum och sovrum 2016. Tomten är lättskött och utgörs av fina gräsytor. Här finns fruktträd, planteringar och vackra gruspartier. Utomhusmiljön präglas av skirande grönska och en lugn, avkopplande atmosfär.
Huset är anpassad för åretruntboende med eget vatten. Huset har ett riktigt bra läge på landsbygden, Välkommen att ta en närmre titt på denna drömlika fastighet!

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Tomtareal/mark

2 295,2 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

45 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Grimåsvägen 30

Ort

Kungälv

Kommun

Göteborg

Taxeringsår

2018

Värdeår

2011

Taxeringsvärde byggnad

1 335 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 061 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 396 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

GÖTEBORG ÖSTERHÖG 1:15

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2009

Om-/tillbyggnadsår

2017

Avlopp

Enskilt avlopp

Vatten

Enskilt vatten året om

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

8 005 SEK/år

Inteckning

Inteckningar

6

Totalt belopp

1 668 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy