Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Fast pris, först till kvarn
Adress
Ekorrbärsvägen 4B, Skutskär, Skutskär
Typ
Parhus
KVM
110.4 kvm
Avgift
3 960 SEK / mån
Rum
5 rum

Nyproducerade bostadsrättsvillor i Skutskär!

Varmt välkomna till möjligheten att förvärva nyproducerade bostadsrättsvillor i parhusform med bra och vattennära läge i Skutskär!

Här erbjuds allt för ett trevligt boende i helt nyproducerade villor med bra läge i Skutskär. Parhus i två plan med bra standard. Entréplan erbjuder mycket sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning och plats för både soff-, och matgrupp. Möjlighet finns även här att skapa ett extra sovrum, se ritningar under dokument. Köket, från Marbodal, är fullutrustat och erbjuder goda arbetsytor. Övrigt på entréplan finns även helkaklat badrum och separat tvättstuga. Övre plan erbjuder även det ett helkaklat badrum, sen finns tre rymliga sovrum, samt möjlighet till ett fjärde, alternativt ha det öppet som ett allrum (se ritningar under dokument). Genomgående i hela huset erbjuds 3-stavs ekparkett och golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan. Vattenburen värme via NIBE frånluftsvärmepump. Stora spröjsade fönster för ett fantastiskt ljusinsläpp. Grovplanerad tomt och p-plats för 2 bilar! Månadsavgift (preliminär) om 3 960 kr, driftkostnader tillkommer, se vidare i annons.

Tillval redan gjord av byggherre. Bekostas av köpare utöver köpeskilling. Se under dokument.

Obs. delvis illustrerade bilder som kan innehålla material som ej ingår (kontakta ansvarig mäklare för mer information) och bilder från andra projekt.

Husen ligger i området Liljebacken som har ett bra läge i Skutskär och närhet till allt. Allra närmast finns närheten till skog, natur och havet. Inte alls så långt från området ligger en populär strand vid namn Sandbankarna, intill de området finns "Rödsten" där det kommer finnas möjlighet till båtplats som tar en vidare ut i havet samt andra intilliggande populära badstränder, "Kläcken", "Brämmen", Rullsand etc.. Övrigt i Skutskär så finns allt ett boende kan tänkas behöva. Skola (förskola-9:e klass), bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle (ca 12 minuter) och Uppsala (ca 1h). I närheten finns även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb.

Villorna säljs i bostadsrättsform, fast pris, först till kvarn. Innan ekonomisk plan är klar så tecknas förhandsavtal och då betalas en handpenning om 100 000 kr. Resterande summa betalas vid inflytt som sker efter att vi tecknat upplåtelseavtal. Preliminär inflytt är Kvartal 3, 2023.

Status:
Ekorrbärsvägen 1A (622 kvm tomt) - Såld!
Ekorrbärsvägen 1B (622 kvm tomt) - Såld!
Ekorrbärsvägen 2A (730 kvm tomt) - Såld!
Ekorrbärsvägen 2B (730 kvm tomt) - Såld!
Ekorrbärsvägen 3A (646 kvm tomt) - Såld!
Ekorrbärsvägen 3B (646 kvm tomt) - Såld!
Ekorrbärsvägen 4A (601 kvm tomt) - Såld!
Ekorrbärsvägen 4B (601 kvm tomt) - Till salu
Ekorrbärsvägen 5A (699 kvm tomt) - Såld!
Ekorrbärsvägen 5B (699 kvm tomt) - Såld!
Ekorrbärsvägen 6A (540 kvm tomt) - Såld!
Ekorrbärsvägen 6B (540 kvm tomt) - Till salu
Ekorrbärsvägen 7A (695 kvm tomt) - Såld!
Ekorrbärsvägen 7B (695 kvm tomt) - Såld!
Ekorrbärsvägen 8A (595 kvm tomt) - Såld!
Ekorrbärsvägen 8B (595 kvm tomt) - Såld!

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för reservation/köp och mer information!

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Fast pris, först till kvarn)

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

110.4 kvm

Areauppgift enligt

Ritning(ar)

Gatuadress

Ekorrbärsvägen 4B

Ort

Skutskär

Kommun

Älvkarleby

Beskrivning av förråd m.m.

Förråd om ca 8 kvm enligt ritning (se under dokument). Kostnad tillkommer som betalas av förhandstecknare/köpare. Utförs till självkostnadspris av föreningen, om max 50 000 kr, eventuell överstigande del står byggarna/föreningen för.

Lägenhetsnummer BRF

12

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parhus

Rumsbeskrivning

Kontakta ansvarig mäklare för mer information, samt se dokument.

Viktig info, villorna (parhusen) säljs i bostadsrättsform. Ekonomisk plan är ej fastställd. Kostnadskalkyl finns, se under dokument. Preliminära uppgifter.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Ekorrbärs Park

Organisationsnummer

769640-7746

Allmän information

Se Utrustningsstandard under "dokument". Varje hushåll får en egen tunna för restavfall 190l och en tunna för matavfall på 140l med tömning varannan vecka.
Källa Gästrike återvinnare.

Brf bildades

2022

TV/internet

Fiber, IP-only.

Uppvärmning och ventilation

Frånluftsvärmepump NIBE, vattenburen golvvärme och radiatorer.

Byggnadskommentar

Se utrustningsstandard under "dokument"

Utförda renoveringar

Allt nytt 2022/2023.

Antal lägenheter

16

Byggnader

Byggår

2022/2023

Ekonomi

Månadsavgift

3 960 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten.

Andelstal

6,25

Kommentar

Uppskattade driftkostnader. Bredband kan tillkomma (350 kr/mån). Renhållningen är beräknad med en fast avgift på 2752 kr/år per hushåll. Då har varje hushåll en egen tunna för restavfall 190 l och en tunna för matavfall på 140l med tömning varannan vecka.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

926 SEK/månad

Hushållsel

741 SEK/månad

Försäkringskostnad

250 SEK/månad

Renhållning

208 SEK/månad

Summa driftkostnad

2 125 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

2 p-platser per bostad.

Dokument (pdf)

Planlösningar Tillval Avstyckning Akt 0319-2018-8 Utrustningsstandard BRF Ekorrba?r - Skutska?r Översiktlig karta och väderstrecksvisare 4032000 A03 Fasader 2022-01-26 Registreringsbevis 769640-7746 4032000 A13 Fo?rra?d 2022-01-28 4032000 A01 Situationsplan 2022-01-28 4032000 A02 Planer, Sektion 2022-01-26 Kostnadskalkyl Stadgar

Länkar

Film
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta