Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Utgårdsvägen 27, Spånga Solhem, Stockholm
Typ
Villa
KVM
118.0 kvm, biarea 7.0 kvm
Tomt
700 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Ljuva 20-tal

Drömvilla i Solhem med öppen planlösning och fantastiska ljusinsläpp med solig, trivsam och insynsskyddad trädgård att njuta av med familj och vänner! Bruksarea om 181 kvm.
I denna klassiska omsorgsfullt renoverade 20-talsvilla finner du 3 fina sovrum och ateljé på övre våningsplan samt helkaklat badrum med vacker utsikt över villaidyllen.
På entréplanet finns umgängesköket med öppen planlösning till vardagsrummet och stor matplats med öppen spis. Stora köksön och bänkskiva i vacker ljusgrå granit från Bror Törner i Danderyd samt inbyggd fläkt i taket från Fjäråskupan. Fönster åt 3 väderstreck och dubbeldörrar ut till generös altan med markis och pergola, i skyddat solbadande sydvästläge. Intill matsalsdelen finns vardagsrummet med centralt placerad kakelugn i original, som är en stämningshöjande värmekälla. Ingång från både hallen och matsalsdel. Genomgående vacker fiskbensparkett på hela entréplan. Hallen, glasverandan är ljus och välkomnande med platsbyggda tidstypiska detaljer och grått klinkergolv med golvvärme.
Gäst WC med pärlspont och tapet från Josef Frank.
Rejäl källare med umgängesrum, här finns stor tvättstuga med utgång till trädgården, hall med bergvärmepump samt rymligt förråd.
Stambytt i huset och ut till gatan, samt nya eldragningar. Nylagt tegeltak med garanti. Fiber finns indraget.
Underbar lummig tomt om 700 kvm i 3 nivåer, med plats för både trädgårdsintresse samt ytor för lek och umgänge. Övre terrassen är stenbelagd med Friggebod. Gulliga lekstugan ligger på den plana nedre delen, bredvid studsmattan och flaggstången. Här finns 2 äppelträd av arten Ingrid Marie, päronträd, körsbärsträd, svartvinbärsbuskar för desserter och bakning. Tomten omges av bland annat vackra syrenhäckar, jasmin och kaprifol som blommar ljuvligt i juni.
Trevligt promenadavstånd till Spånga torg med bra butiker, torghandel och mycket goda kommunikationer till bland annat Stockholm central (14 minuter med pendel) Närhet till bra förskolor och skolor.

Välkommen till Utgårdsvägen 27!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy