Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 795 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Mandelpilsgatan 21, Husie, Malmö
Typ
Villa
KVM
120.0 kvm, biarea 10.0 kvm
Tomt
458 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Enplansvilla på hörntomt med trädgård i söderläge!

På ett parknära läge, med adress Mandelspilsgatan, på sköna Videdal föreslås ditt nästa boende! Här erbjuds ett eftertraktat villaboende nära Videdalparken där barnen kan se framemot nya spännande lekmiljöer alldeles runt knuten. En kort promenad från bostaden når man lekplatser, skolor och dagis - perfekt för småbarnsfamiljen! Villakvarteret har en egen karaktär med kedjehus, lekplatser, gröningar och bra parkeringsmöjligheter.

Interiört finns en utmärkt planlösning med tre sovrum, ett fint kök i passande vitt, matplats och vardagsrum i ett öppet utrymme, ett stilrent helkaklat badrum, gäst-wc samt delvist kaklad tvättstuga i anslutning till entréhallen.

Bostaden har en nätt och lättskött trädgårdsmiljö på hörntomt med mycket eftermiddagssol samt ett stort inglasat uterum i söderläge. I närområdet finns grönområden, hundrastplatser, bra busskommunikationer samt affärer och service vilket förenklar familjelivet. Här bor man bekvämt i många år framöver!

Lämna dina uppgifter för mer information.

Rumsbeskrivning

På en solrik hörntomt står detta fina kedjehus beläget mitt bland barnvänliga familjekvarter. Interiört finns en planlösning som passar den nystartade familjen. I hela hemmet finns dessutom rejäla fönsterpartier med med fönster på rad som lyfter och ljussätter interiören.

INTERIÖR
Bostadens sociala ytor lockar till umgänge! Med ett generöst vardagsrum och matplats i ett, får man en ytterst trivsam och öppen planlösning. I rum efter rum löper parkettgolvet tröskelfritt vilket ger bostaden dessutom en enhetlig känsla. Två stora fönsterpartier med skjutbara fönsterdörrar ger hemmets sällskapsytor både karaktär och ett mäktigt ljusinsläpp. Det inglasade uterummet nås via skjutdörrar från matplatsen och ca 30 m² umgängesyta. Från köket finns en stor öppning mot matplats och vardagsrum vilket för det fördelaktigt servera direkt till matbordet eller uterummet!

SOVRUM 1, 2, 3
Det fina med detta hem är att bostadens privata ytor är smart avskilda från de sociala ytorna. I den privata delen finner man bostadens sovavdelning. Här finns ett stort sovrum med garderobsinredning, ett mindre sovrum som i dagsläget används som gym samt ett stort master bedroom som är inredd i tillbyggnaden. Samtliga sovrum har nära till det stilrena badrummet som går i vitt och grått kakel och klinker.. Det finns även en stor klädkammare med ett fönster passande nog nära sovrummen!

VARDAGSRUM
I vardagsrummet finns det gott om plats för en soffgrupp och matgrupp. På husgaveln finns skjutdörrar som skapar en fin koppling mellan vardagsrummet och den stora uteplatsen på trädäck underhållningen med fördel kan fortsätta.

KÖK
Stilrent kök med bra skåpförvaring i passande vitt, laminerad mörkgrå bänkskiva samt vitt kakel som stänkskydd runt arbetsytorna. Här vill stå och briljera! Intill köket finns en trevlig matplats bredvid stora fönsterpartier. Maskinerna består av kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll och svart spisfläkt, integrerad mikrovågsugn och varmluftsugn samt infälld diskmaskin. Ett stort fönster i köket skänker rummet både vädring och naturligt ljus.

TVÄTTSTUGAN
Tvättstugan ligger i anslutning till hallen och är inredd med klinkergolv i grå färgskala samt vitt kakel på väggarna. Här finns vask, en laminerad arbetsbänk som ger bra arbetsyta samt generöst med förvaring i form av hyllplan. I tvättstugan finns såväl tvättmaskin och torktumlare samt husets värmecentral.

BADRUM 1
I sovavdelningen finns ett läckert helkaklat badrum inrett med mörkgrått klinkergolv och vitt kakel på väggar, badkar, wc, tvättställ med underskåp samt vägghängd spegelskåp med infälld belysning. Ett öppningsbart långsmalt fönster skänker badrummet ljus och naturlig vädring.

GÄST-WC
I entréhallen, passande nog nära sällskapsytorna, finns en stilren gäst-wc med ett ljusgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredning består i övrigt av wc, tvättställ med underskåp samt vägghängd spegel. Spotlightsbelysning i innertaket.

TRÄDGÅRDEN
Med en trädgårdstomt som pekar mot söder så hittar du alltid sol någonstans under dagen! Här väntar en lättskött trädgård för näste ägare att sköta vidare. Man hittar flertalet favoritplatser i trädgården såsom en naturlig grillplats, en pergola med plats för en matgrupp samt stora ytor på trädäck runt ett spabad. Här hittar man med enkelhet sin favoritplats i solen!

ÖVRIGT
Huset har ett stort förråd som nås via trädgården eller biluppfarten samt en carport. 24-h gratis parkering råder på villavägarna intill. Sydantenn erbjuder Kabel-TV och bredband i samarbete med områdets villaförening "Videdalshus ekonomisk villaförening", VEF. Se hemsidan: http://www.videdalshus.se.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

4 795 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

458 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

120 kvm

Boareabeskrivning

Enligt lantmäteriet är boarean taxerad till 98 m². Garaget är inrett till vinterbonat utrymme vilket har ökat boarean till ca 120 m². Biarean om ca 10 m² avser förråd intill carporten.

Biarea (BIA)

10 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Mandelpilsgatan 21

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Taxeringsår

2018

Värdeår

1965

Taxeringsvärde byggnad

1 247 000 SEK

Taxeringsvärde mark

933 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 180 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MALMÖ KNÄCKEPILEN 11

Objektskategori

Småhus

Byggnader

Byggår

1965

Typ av byggnad

Enplanshus

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

3-glasfönster isoler

Skorstenstyp

Murad skorsten med insatsrör

Utvändiga plåtarbeten

Målad plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Papp

Grund

Krypgrund av betong

Typ av uppvärmning

Fjärrvärme

Stomme

Lättbetong

Grundmur

Betong

Fasadtyp

Tegel & träpanel

Bjälklag

Trä

Jordat eller ojordat

Jordat

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

8 524 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Knäckepilen, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19630925)

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 19630411)

Rättigheter förmån

Avtalsservitut: Värmecentral mm - Se beskrivning

Rättigheter last

Avtalsservitut: Ledning mm - Se beskrivning

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut LEDNING MM

Inteckning

Inteckningar

4

Totalt belopp

747 500 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy