Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Poolgatan 17, Fresta By, Upplands Väsby
Typ
Parhus
KVM
127.0 kvm
Avgift
5 021 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Attraktivt parhus i Frestaby! KONTAKTA MÄKLARE FÖR FÖRHANDSVISNING!

Nu finns möjligheten att förvärva ett utav de attraktiva parhusen i Frestaby. Ett välplanerat parhus i bostadsrättsform om två plan som producerades under 2020. Bostaden erbjuder bland annat stora sociala ytor, ljusa materialval, ett stilrent Vedumkök, tvättstuga, walk.in-closet och badrum på båda plan samt tre sovrum på övre plan som enkelt görs om till fyra sovrum. Ett optimalt boende för barnfamiljen.

I detta lugna och trevlig område i Frestaby finns det mesta man kan önska så som närlivs runt hörnet, skola och goda kommunikationer. Alldeles bredvid Äppelhagen finns områdets gröna nav- parken Poolcirkeln som erbjuder både grönska och vattenlek, Naturen finns runt knuten och erbjuder några av norra Stockholms trevligaste strövområden!

Allmän information

Pris

3 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

127 kvm

Gatuadress

Poolgatan 17

Ort

Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Lägenhetsnummer BRF

11

Våningsplan

1+2 av 2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parhus

Rumsbeskrivning

Hall

Ljus och välkomnande hall med ekparkett och målade väggar i ljus ton.

Badrum

Helkaklat badrum med duschhörna, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork och toalett. Vitkaklade väggar samt mörkare klinkergolv med golvvärme.

Kök

Öppet och stilrent kök från Vedum. Snyggt vitt kakel ovan arbetsyta/bänkskiva rostfritt utförande samt laminat. Speglade köksluckor i grå ton. Den maskinella utrustningen består av: fullstort kylskåp, fullstor frys, diskmaskin, spishäll, fläkt, mikrovågsugn och ugn. Samtliga i rostfritt utförande av märket Siemens.Matplats intill kök. Parkettgolv och målade väggar i ljus ton.

Tvättstuga

Rymlig tvättstuga med vitmålade väggar och mörkgrå klinkers. Här finns Tvättmaskin, torktumlare , värmepump samt diskho och en garderob.

Vardagsrum

Från hallen kommer ni in i det sociala vardagsrummet med många stora fönster vilket ger trevligt ljusinsläpp. Här finns det möjlighet till många olika typer av möblering med både soff- och matgrupp. Från vardagsrummet tar du dig även ut till altanen. Parkettgolv och ljusa väggar.

Badrum

Stort helkaklat badrum med duschhörn, WC, tvättställ med kommod, handdukstork, spegelskåp med belysning och golvvärme. Vitkalkade väggar samt klinkers i mörkgrå ton.

Sovrum 1

Stort sovrum med platas för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Heltäckningsmatta och målade väggar i ljus ton.

Sovrum 2

Större sovrum med plats för säng och förvaringsmöbler. Ekparkett och målade väggar i ljus ton.

Sovrum 3

En utav de mindre sovrummen med gott om förvaring i garderoberna men även här plats för både säng och skrivbord. Ekparkett och målade väggar i ljus ton.

Allrum/ Sovrum 4

Stort allrum som enkelt görs om till ett fjärde sovrum om behoven finns. I anslutning till allrummet finns en rymlig klädkammare. Ekparkett på golvet och målade väggar i ljus ton.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Äppelhagen

Organisationsnummer

769636-2420

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

5 021 SEK/månad

Andelstal

4,96000000

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Ekonomisk plan Årsredovisning2020

Länkar

Film
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl