Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Krönetvägen 8, Trinntorp - Brevik, Tyresö
Typ
Villa
KVM
55.0 kvm
Tomt
3 300 kvm (friköpt)
Rum
2 rum

Grandiost läge i svårslagen skärgårdsmiljö

Grandiost läge i svårslagen skärgårdsmiljö!

Drömmer du om att finna en harmonisk och ostörd fristad där du bara kan komma hem och släppa vardagens stress? Då hittar du hem på fantastiska Krönetvägen.
Här erbjuds en elegant och charmigt moderniserad villa där genomtänkta val i såväl planlösning som design blandas med mängder av fantastiska utemiljöer där du avnjuter solens strålar från uppgång över horisonten, till nedgång över densamma. Den milsvida havsutsikten i panoramavy är rent ut sagt häpnadsväckande och försöken att förklara detta i text eller bild blir enkom ett tafatt försök, detta måste verkligen upplevas på plats.
Huset är beläget högst upp på privat återvändsgata och erbjuder stora och ljusflödande fönsterpartier med fina vyer, ett sovrum, ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt öppna och sociala ytor.

På tomten som består av naturtomt och liten gräsmatta finns även en friggebod om 10 kvm samt ett bastuhus om 10 kvm med vedeldad bastu.
Här kan man bara flytta in och bo från första stund i ett natur och skärgårdsnära område där allt man kan önska i vardagen finns att nå på korta avstånd som bussar, skärgårdsbåtar (även till slussen), badplatser, skolor, rekreationsområden samt dagligvaruhandel.

- Sol från uppgång till nedgång över horisonten sommartid.
- Privat och ostört belägen högst upp på återvändsgata.
-Enorm tomt om 3300 kvm.
- Stor omgärdande altan om ca 80 kvm med en hänförande havsutsikt.
- Bastuhus och friggebod om 10 kvm vardera.
- Stor uppfart med plats för flertalet fordon.
- Bussar till stan avgår från hållplats "Krönet" belägen endast 250 m bort.
- Tillträde enligt överenskommelse.

I huset möts vi först av en trevlig entré som erbjuder avhängningsmöjligheter samt ingång till entréplanets badrum som är helkaklat med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
Vidare når vi det arbetsvänliga köket som har matplats i en öppen och social planlösning. Stora fönsterpartier skönjer havet och i rummet finns en trevlig vedspis.
Köket i tidlös och sober stil har gott om förvaring i skåp och lådor, fullskalig utrustning samt goda arbetsytor för den matlagningsintresserade. En bardel avdelar och inbjuder till skratt och konversation medan maten puttrar på spisen.

Från köket når man det underbara vardagsrummet som med kamin, tak i nock samt stora fönsterpartier och fönsterdörrar mot havet är något alldeles sagolikt. Här finns god rymd för att möblera med soffa och tillhörande möblemang samt utgång till altanen.
Den stora altanen som löper runt huset är ett av husets läckraste inslag och är en samlingsplats av rang där man kan njuta under de varmare sommarmånaderna. Detta med hav och grönskande natur som er utsikt där solen strålar hela vägen till nedgång över horisonten. Upplev vidare sommarnattens ljus över fjärden, ren och skär magi utlovas.

OMRÅDET
Brevik erbjuder verkligen ett naturskönt och underbart boende för familjen eller paret.
På kort avstånd från hemmet finner ni oerhört populära Brevik skola (åk 1-6), Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och flertalet förskolor.
Busshållplats (Krönet) med direktavgångar till stan nås på kort gångavstånd.
På gång- och cykelavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, fina badplatser som Trinntorpsbadet & Sandholmarna, handelsträdgård samt anrika Tyresö Slott och pittoreska Notholmen med café.
Trinntorps brygga ligger endast ned för backen och där avgår Waxholmsbåtar som tar dig till yttre öar eller slussen.

På det stora hela ett ljuvligt boende i slående läge och naturskön omgivning.

Anmäl ert intresse eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy