Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Aspvägen 9, Ekeby/Norra Fresta, Upplands Väsby
Typ
Villa
KVM
127 kvm, biarea 69 kvm
Tomt
1 523 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Välplanerad poolvilla med stor plan tomt i härliga Ekeby

Har du drömt och letat efter en enplansvilla med byggår 1998 och pool i ett lugnt och trivsamt villaområde? Nu är väntan över.

Äntligen finns en välplanerad, välskött och välhållen poolvilla med stor plan tomt i härliga Ekeby till salu. I lantliga, mysiga och barnvänliga Ekeby bor ni i utkanten av Upplands Väsby med angränsning till Vallentuna kommun. Här har ni tillgång till en stor, bekväm huvudbyggnad med endast ett våningsplan samt vidbyggt garage med motordriven garageport (127 m² boarea + 69 m² biarea), inglasat uterum på isolerad betongplatta (15 m² + 16 m²), stor pool (byggd år 2004 men väl underhållen under åren) med tillhörande poolområde/altan, installerade solceller/solpaneler med 30 års produktgaranti (Eco Kraft Solarwatt Visio m60M Style, år 2020), friggebod (15 m²), stor uppfart med plats för upp till 4 bilar och en stor tomt om hela 1 523 m² med oändliga möjligheter. Eftersom villan är byggd år 1998 så slipper du oroa dig för stora underhållskostnader då bland annat grund, tak, fasad, fönster och rörledningar fortfarande är i gott skick. Utöver detta är kök och hall nyligen renoverat (Ballingslöv, år 2018), bytt WC-stolar (år 2019), bytt duschvägg (år 2021), renoverat två st sovrum (år 2020) och ny kyl & frys (Samsung, år 2021). Indraget fiber via Upplands Väsby stadsnät. Bra planlösning med tre bra sovrum, stora sällskapsytor, två st badrum och tvättstuga.

Delar eller hela garaget är möjligt att göra om till boarea och användas för att göra ytterligare sovrum eller sällskapsyta. Den stora vinden är inredningsbar och kan ge ett ytterligare våningsplan. Endast fantasin sätter gränser i detta hus - den flexibla planlösningen och möjligheten till separat ingång via garaget möjliggör en perfekt yta för den egna företagaren eller en uthyrningsdel som kan inbringa många tusenlappar per månad i intäkt.

Här i Ekeby säljs det nästan aldrig - och det är lätt att förstå varför - många väljer att bo kvar då det här är den ultimata kombinationen av lantligt och attraktivt läge, då huset ligger med närhet till Vallentuna kommun samt närliggande motorvägar E4 och E18. Cykel- och gångväg till förskola samt grundskola.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy