Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Spelmansbacken 9A, Spånga Bromsten, Stockholm
Typ
Villa
KVM
202.0 kvm
Tomt
673 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Med ovanligt fin känsla... Har du ett stort umgängesliv och söker representativa sammanhängande sällskapsytor? På Spelmansbacken 9A uppfördes år 2014 denna fantastiska villa helt byggd i sten. Det är med stolthet och glädje man öppnar grinden och kliver in på tomten efter en intensiv arbetsdag. Här hälsas man välkommen hem till den av trädgårdsarkitekt anlagda trädgårdens blomning och lummiga grönska, stenlagda gångar och villans vackra vitputsade fasad!

Den generösa 2-plansvillan har en boarea om hela 202 kvm med en väl tilltagen takhöjd som ger en pampig känsla. Med sin storlek och imponerande yttre väcker villan förväntningar om vad som väntar innanför dörren. Bostadens interiör kommer inte att göra dig besviken! På entréplan finns representativa sammanhängande sällskapsytor samt ett bibliotek/sovrum. En trappa upp finns ytterligare fyra fina sovrum samt ett fantastiskt allrum. Badrummen är givetvis helkaklade och hela huset värms upp via vattenburen golvvärme. Bostadens höga standard kommer att uppskattas av livsnjutaren med höga krav på sitt boende. Här omges man av daglig lyx! Ytterligare en nybyggnadskvalitet är att bostaden är undantagen fastighetsavgift under de första 15 åren, räknat från byggåret. Villan har mycket låg energiförbrukning, bland annat tack vare bergvärmepumpen från Nibe som finns installerad.

- DET REPRESENTATIVA ENTRÉPLANET. I det välplanerade kapprummet finns avhängningsyta under den vackra trappan för ytterkläder och skor. Den matlagningsglada familjen kommer att uppskatta det generösa köket med köksö. Här finns lyxiga detaljer som arbetsbänkar av vacker sandsten, minimalistiska luckor och lådfronter, påkostade vitvaror samt utsikt till grönskan från flera fönster, vilket adderar extra känsla. I öppen planlösning ligger sällskapsdelen som utgörs av vardagsrum och matsal samt ingång till bibliotek. Centralt placerad finns braskaminen med glasväggar som ger myskänsla under vinterhalvåret. Från såväl köksdel som från matsalsdel och vardagsrumsdel finns access till trädgård med uteplatser i flera väderstreck! Sällskapsytan inklusive kök och bibliotek är totalt ca 70 underbara och representativa kvm! På entréplanet finns även helkaklat badrum med wc och dusch samt tvättstuga med groventré.

- ÖVRE VÅNINGSPLAN, DET FANTASTISKA FAMILJEPLANET. Då man tar första stegen i trappan som förbinder våningsplanen återkommer den härliga känslan av bostadens kvalitet i minsta detalj! Trappan av gjuten betong är helt stum och tyst under promenaden till övre plan. Ovan trappan möts man av allrummet med fyra stora takfönster som ger fantastiskt ljusinsläpp! Det rymliga allrummet med ytor för flera funktioner är ca 30 kvm. På planet finns även fyra rejäla sovrum, varav master bedroom med fransk balkong. Mycket god förvaring i flertalet garderober. I det helkaklade badrummet finns både badkar med massagefunktion och dusch med glasväggar.

- ÖVRIGT. Väl anlagd uppvuxen trädgårdstomt om 673 kvm i högt soligt läge med stora plana gräsytor som inbjuder till lek och umgänge. På framsidan inramas trädgården av smultronplantor, perfekta för sommarens desserter. Villan är belägen i lugna villakvarter och endast ca 10 minuters promenad från Spånga Torg. Här är det lätt att åka kommunalt till arbetet då Spånga Torg är en svårslagen knutpunkt för kommunikationer i alla väderstreck. På torget finns även ett rikt utbud av matbutiker, populära delikatessbutiker, det berömda Spånga konditori, gym, vårdcentral, apotek och annat som behövs i vardagen. Välkommen till Spelmansbacken 9A!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy