Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 000 000 SEK / Utgångspris
Adress
Skolvägen 31, Bohus,
Typ
Radhus
KVM
133.5 kvm
Avgift
6 453 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Radhus i bostadsrättsform med både uteplats och balkong!

Välkomna till detta stora radhus på hela 133,5 kvm i två plan i gavelläge. Här finns carport med plats för två bilar och även installerad laddstolpe. Huset har både uteplats och balkong i rakt söderläge vilket gör att solen finns här större delen av dagen och kvällen. Hus för familjen med 3 till 4 sovrum, stor tvättstuga, två badrum med dusch och wc samt ett med badkar, bra med förvaring i form av garderober och förråd. Bekymmersfritt boende och ett av de mest familjevänliga områdena i Ale. Bo granne med Bohusskolan och med närhet till Bohus centrum samt pendelstation som tar er till Göteborg på bara 12 minuter!

Varmt välkomna att lämna intresseanmälan!

Allmän information

Pris

3 000 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Boarea

133.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Skolvägen 31

Kommun

Ale

Lägenhetsnummer BRF

03

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Potatisåkern

Organisationsnummer

769624-2648

Allmän information

Föreningen äger fastigheten Ale Skårdal 7:99 i Ale kommun. På tomten har år 2011 uppförts bostadshus med 12 lägenheter med en sammanlagd yta av 1404 kvm. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos försäkringsbolaget Länsförsäkringar.

Föreningen förvaltas av Ale Fastighetsförvaltning AB. Skötseln utförs av de boende.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lägenheter

12

Byggnader

Byggår

2011

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

6 453 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Carport

Andelstal

8,96750%

Andel av månadsavgift

8,97%

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Vatten

300 SEK/månad

Summa driftkostnad

800 SEK/månad

Parkering

Typ

Carport

Ingår i avgiften

Ja

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl