Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 695 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Bondstorp Någolunda 3, Bondstorp, Månsarp
Typ
Villa
KVM
144 kvm
Tomt
1 519 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

En unik chans att uppfylla husdrömmen!

Välkomna till trevliga Bondstorp, Månsarp. En unik chans att förvärva en helt nybyggd villa, en mycket sällsynt möjlighet med chans för uppfyllelse!

Tomten är välplacerad med natursköna vyer åt alla väderstreck samt en otroligt vacker och oslagbar sjöutsikt. Er nya bostad kommer vara utav mycket kvalitativa materialval samt en välplanerad design och interiör med b.la. kök från kvalitativa HTH.
Bostadens planritning är högst genomtänkt och välplanerad med en öppen och väl tilltagen yta i centrum av villan för att sedan bekläddas runt om med övriga sovrum, badrum, klädkammare, allrum m.m.

Tillval i går att ändra efter egna behag.

Bygglov för garage finns upprättat samt mycket fler bekvämligheter i området så som tillgång till en gemensam badplats och brygga med egen båtplats.

Området är beläget 25-30 minuter med bil från centrala Jönköping och enbart 15-20 minuter till Vaggeryds centrum. Bondstorps skola finner Ni endast en kilometer från fastigheten. Skolan erbjuder undervisning från åk 1-3, fritidshem och förskola. Skinnarbo, Hooks och Isaberg är några av de golf och aktivitetsanläggningar som finns i närhet.

För mer information och vid övriga frågor är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

4 695 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Tomtareal/mark

1 519 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

144 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Bondstorp Någolunda 3

Ort

Månsarp

Kommun

Vaggeryd

Fastighetsbeteckning

VAGGERYD BONDSTORP 1:32

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Typ av byggnad

1-planshus

Fönster

3-glasfönster

Typ av uppvärmning

Frånluftsvärmepump med återvinning

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Vaggeryd Bondstorp Ga:3

Gemensamhetsanläggning

Vaggeryd Bondstorp Ga:4

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta