Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Asphagsvägen 6, Glanshammar, Glanshammar
Typ
Villa
KVM
116.0 kvm, biarea 116.0 kvm
Tomt
1 391 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Familjärt hus med stort garage på 80 kvm beläget i populära Glanshammar!

Varmt välkomna till barnvänliga Glanshammar endast 20 minuter ifrån Örebro. Här finner ni denna välplanerade villa med stora biytor i källarplan, fritt läge och stort garage på 80 kvm med fjärrstyrd industriport. Villan erbjuder en stor grönskande trädgård med perfekta lekytor och insynsskyddad altan.

Glanshammar är ett lugnt samhälle med många barnfamiljer strax utanför Örebro. Området har blivit väldigt populärt det senaste åren och här finns närhet till det mesta såsom mataffär, skola, Förskola, gym och idrottsanläggningar. Här ges även närhet till naturen och olika badplatser samtidigt som man har stadskärnan i Örebro cirka 20 minuter bort. Den nära anslutningen till E18 gör Glanshammar till ett perfekt område även för dig som pendlar mot andra centralorter. Cykelled in till stan finns tillgänglig.

Rumsbeskrivning

Finns gillestuga och tonårsrum i källarplan.

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2022-01-31

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4

Tomtareal/mark

1 391 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

116 kvm

Biarea (BIA)

116 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Asphagsvägen 6

Ort

Glanshammar

Kommun

Örebro

Taxeringsår

2018

Värdeår

1969

Taxeringsvärde byggnad

1 177 000 SEK

Taxeringsvärde mark

471 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 648 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

ÖREBRO GLANSHAMMAR 4:91

Objektskategori

Småhus

Byggnader

Byggår

1969

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Övriga byggnader

Stort och välbyggt garage på 80 kvm byggt 2004. porthöjd 3,2 m, invändig höjd 3,4 m. Fjärrstyrd industriport från hörman.

3-fas finns.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Örebro Glanshammar Ga:1

Gemensamhetsanläggning

Örebro Glanshammar Ga:2

Planer och bestämmelser

Eldvalla 2:17 Mfl, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19681211)

Inteckning

Inteckningar

15

Totalt belopp

2 452 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy