Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Timmervägen 12, Surahammar, Surahammar
Typ
Villa
KVM
96 kvm, biarea 68 kvm
Tomt
771 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilrent och modernt hus byggt 2017

Välkommen till denna nyligen producerade villa! Här erbjuds ett modernt boende med härlig atmosfär, behagliga färgval, fint ljusinsläpp samt en braskamin som höjer den harmoniska stämningen ytterligare. Nuvarande ägare har tagit väl hand om både ytskikt och utrustning så nu finns chansen att förvärva ett hus i nyskick. Här kan du antingen ta huvudingången via den inbjudande och lättmöblerade hallen eller gå in genom groventrén som ligger i anslutning till bilparkering. Väl inne i huset finns sociala ytor och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som skapar en ljus och luftig miljö med fönster i flera väderstreck. Här är det lätt att umgås och njuta av långa middagar tillsamman med släkt och vänner. I husets andra halva ligger två sovrum samlade nära både badrum och klädvård. För den som önskar finns här stora möjligheter att inreda en övervåning och skapa ett boende på hela 164kvm om 7 rum och kök. Husets förhöjda väggliv ger större rymt och golvyta på den inredningsbara övervåningen.

Till fastigheten hör en rogivande och lättskött tomt på 771 kvadratmeter som har fria gräsytor, grusad parkering med plats för flertalet bilar, förråd samt altan som nås från köket. Husets underbara och insynsskyddade altan passar utmärkt för såväl lek som umgänge och erbjuder gott om plats för grill, loungegrupp, växter samt kryddsamling. Tomten är en dröm för både barn och vuxna och har potential att bli en grönskande oas där barnen kan leka medans du tar en extra påtår och njuter av solens varma strålar. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad du kan skapa. Här bor du med låga driftkostader och ingen fastighetsskatt i trevliga och lugna kvarter med närhet till lekplats, matbutik samt busshållplats.

VÄLKOMMEN HEM.

Rumsbeskrivning

HALL

Inbjudande och lättmöblerad hallen med målade väggar och ekgolv. Här finns plats för hatthylla och skoställ.

KÖK

Ett socialt och stilrent kök utrustat med induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, diskmaskin, inbyggnadsmikro, fullstor kyl och frys. Vita luckor, mörk bänkskiva samt vitt kakel i halvförband ovan köksbänk. Målade väggar och ekgolv. Utgång till altan. Kök från VEDUM och rostfria vitvaror från BOSCH.

VARDAGSRUM

Husets charmiga och härliga vardagsrum bjuder på fint ljusinsläpp med fönster i flera väderstreck och utgång till trädgård. Fina umgängesytor och öppen planlösning mot kök. Installerad kamin från Contura som bidrar till en mysig atmosfär i rummet. Målade väggar samt ekgolv.

SOVRUM 1

Från hallen når du husets master bedroom. Ett stort och harmoniskt rum med ekgolv och målade väggar i rofylld kulör. Rummet har flertalet rymliga garderober och plats för dubbelsäng.

SOVRUM 2

Ett mysigt och trevligt sovrum med garderob, plats för säng och plats för skrivbord. Tapetserade väggar och ekgolv. Fungerar utmärkt som barnrum eller kontor.

BADRUM

Stort och helkaklat badrum i modern stil. Här ligger stilrent mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel. Badrummet är utrustat med toalett, dusch, kommod, spegelskåp med belysning samt golvvärme för bästa komfort.

TVÄTTSTUGA / GROVENTRE

Husets tvättstuga är trevlig och praktisk. Utrustad med tvättmaskin, torktumlare, ho samt arbetsbänk med tvättkorgar. Ljus våtrumsmatta på golvet och målade väggar. Här finns plats för hatthylla och skoställ. Utgång till parkering.

ALTAN

En insynsskyddad och trevlig altan med lättmöblerade ytor och trädäck. Härifrån har du utsikt mot trädgården och nås via köket. Altan i söderläge.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Timmervägen 12

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 495 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Tomtareal/mark

771 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Trädgårdstomt

Boarea (BOA)

96 kvm

Biarea (BIA)

68 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Timmervägen 12

Ort

Surahammar

Kommun

Surahammar

Taxeringsår

2018

Värdeår

2017

Taxeringsvärde byggnad

1 460 000 SEK

Taxeringsvärde mark

211 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 671 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

SURAHAMMAR SURAHAMMAR 10:566

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2017

Utförda renoveringar

Ny insatt luftvärmepump som kan användas som AC.

Typ av byggnad

1,5-plansvilla

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

3-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Galvaniserad målad plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Takpannor

Grund

Krypgrund / isolergrund

Typ av uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Märke på värmeanläggning

Nibe 730

Stomme

Trä

Fasadtyp

Liggande träpanel

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Internet indraget.

Uteplatsbeskrivning

Altan i söderläge som nås från köket.

Övriga byggnader

Förråd finns på tomten intill parkering.

Byggnadskommentar

Möjlighet att inreda övre plan och få upp till sju rum och kök.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

6 915 SEK/år

Sotning

500 SEK/år

Renhållning

1 884 SEK/år

Årlig elförbrukning

8 759 kWh/år

Elkostnad

18 898 SEK/år

Försäkringskostnad

3 684 SEK/år

Summa driftkostnad

31 881 SEK/år

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Grusad parkerings med plas för fyra bilar

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Timmervägen,(omr Vid),surahammar 9:592 Mfl, Detaljplan (Beslutsdatum: 20060227, Registreringsdatum: 20060616)

Avtalsrättigheter

Elkrafträtt

Inteckning

Inteckningar

4

Totalt belopp

2 082 500 SEK

Beskrivning

Övrigt

Huslarm från Verisure är installerat och kan övertas om köpare önskar. En månadskostnad för abonnemang står köpare för.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy