Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Justinsgatan 16, Kulladal, Malmö
Typ
Villa
KVM
140 kvm, biarea 52 kvm
Tomt
783 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

1,5-plans poolvilla på idylliska Kulladal!

Varmt välkommen till denna vitputsade 1,5-plans poolvilla med källare om 160m² på en fantastisk tomt i rakt söderläge! Huset är ursprungligen uppfört 1920 och genomgick 2006 en omfattande renovering vilket även innefattade en tillbyggnad. De dekorativa gångarna leder oss mot bostadens entré och även bak till den fantastiska trädgården som omfamnas av grönska och med en stor pool om 9 x 4,5 m med nybyggt trädäck runt samt en mysig pergola i ena hörnan. Här får man sol under hela dagen när man står och tillagar mat i uteköket eller tar ett dopp i poolen!

Väl inne i bostaden möts vi av fina materialval, stora sällskapsytor och rymliga rum. Köket i tillbyggnadsdelen är stort och ligger i en social, öppen planlösning med matplats och ''uterumsdelen'' där man får inne att kännas som ute och tvärtom via de enorma fönsterpartierna från golv till tak. Entréplan innefattas av ett stort kök, matplats, badrum, master bedroom samt ett stort vardagsrum.

Från furutrappan upp till ovanvåningen når vi två stora sovrum där båda har egna förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Här finns även ett snyggt helkaklat badrum.

Källarplan är funktionellt och stort med egen tvättstuga, torktum, förråd samt all/vin-rum.

Detta är det perfekta huset för den större familjen, carport samt uppställningsplats för ett flertalet bilar, stor grönskande trädgård, utekök och pool. Huset har även genomgått omfattande renoveringar under åren! Med närheten till Hyllie, Mobilia, Svågertorp och inte minst Kulladalsskolan är detta boende passande hela familjen! Inre ringvägen samt City nås även på några få minuter med bil för pendlaren. Alla renoveringar är fackmannamässigt utförda enligt säljarens information.

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy