Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 3 050 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Hurva fäladsväg 6, Hurva, Hurva
Typ
Villa
KVM
158.0 kvm, biarea 14.0 kvm
Tomt
620 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Familjevilla på hörntomt i pendlingsvänliga Hurva!

Nu kan jag presentera denna familjevänliga villan i Hurva. Här erbjuds ett boende med bland annat tre lagom stora sovrum, två badrum samt härliga sällskapsytor som du inte hittar i många andra hus. Huset har omhändertagits väl av nuvarande ägare och har under boendetiden också genomgått en del större renoveringar i form av bland annat ett helt nytt kök. Trädgården är härlig och ger utrymme för ungarna att gå loss! Intill garaget har en del byggts ut med pentry. Varför inte låta tonåringen bo här eller ha din egen verksamhet? Missa inte visning!

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkommen in till Hurva Fäladsväg 6. Här möts vi av en inbjudande hall med gott om plats för både avhängning och klädförvaring i de stora garderoberna. Från hallen går också trappan upp till övre plan. Laminatgolv och målade väggar.

Allrum/kontor:
Nästa utrymme kan med fördel användas som ett stort kontor för ostört hemarbete. Utrymmet är stort och delas in i två rum och ger därför många möjligheter. Vill du använda det som matplats, kontor eller allrum? Bara fantasin sätter gränserna! Laminatgolv och målade väggar.

Master bedroom:
Njut av ett sovrum på bottenplan med plats för en stor dubbelsäng samt garderober och mindre avlastningsmöbler utan att det känns trångt. Härligt ljusinsläpp. Laminatgolv och målade väggar.

Vardagsrum:
Det stora vardagsrummet med de härliga fönsterpartierna erbjuder den perfekta sociala ytan tack vare en mycket inbjudande känsla tack vare ljusinsläppet men även det generösa utrymmet. Här ges plats för en stor soffhörna åt hela familjen samtidigt som du ändå kan få plats med ett långbord om så önskas. Den perfekta platsen för att fira släktens alla festligheter! Laminatgolv och målade väggar/stenväggar.

Kök:
Köket renoverades 2011 till en design med ljusa, lantliga luckor som möter den märka bänkskivan och stänkskyddet. Även detta utrymmet är inbjudande tack vare luftigheten med gott om plats att laga mat hela familjen samtidigt som vi har plats för ett större matbord. Köket är praktiskt uppdelat med goda förvaringsmöjligheter och gott om plats för matlagning. Utrustningen består av hel kyl och frys, fläkt, mikro och ugn (2020) i bekväm arbetshöjd, diskmaskin (2020) samt vask. Laminatgolv och målade väggar.

Badrum:
På nedanvåningen finns ett äldre men fräscht helkaklat badrum. Här finns allt som behövs i form av dusch, WC samt handfat. Eldriven golvvärme finns.

Hall:
Utanför badrummet finns en liten hall som leder ut till det härliga uterummet.

ÖVRE PLAN:
Trapphall:
I anslutning till trappan finns en liten hall som sammanbinder våningens plan. Här finns möjlighet för förvaring. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Sovrummen:
På båda sidor om trappan finns var sitt generöst sovrum med plats för dubbelsängar samt förvaring eller skrivbord vid behov. I det ena finns befintliga smarta förvaringslösningar. Laminatgolv och tapetserade väggar i båda.

Badrum:
Badrummet på övre plan är lyxigt renoverat 2012 av nuvarande ägare (gjort av fackmän). Här finns ett härligt bubbelbadkar som får en att glömma en tuff arbetsvecka. Utrustningen i övrigt består av WC samt handfat.

Källare:
I källaren finns idag tvättstuga med tvättmaskin (2020) och torktumlare (2019) med plats för vikning och sortering av tvätt. I övrigt erbjuder källaren förvaring.

Gäststuga:
En del av garaget byggdes 2011 om till ett utrymme på ca 20 kvm som passar utmärkt som gäststuga vid besök eller varför inte som kontor eller utrymme för en hobby? Möjligheterna är många tack vare utdraget vatten och utdragen el. Laminatgolv och målade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Info undersökningsplikt fastighet Energideklaration ny Fastighetskarta-2022-01-18

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

620 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

158 kvm

Biarea (BIA)

14 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Hurva fäladsväg 6

Ort

Hurva

Kommun

Eslöv

Taxeringsår

2018

Värdeår

1929

Taxeringsvärde byggnad

668 000 SEK

Taxeringsvärde mark

223 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

891 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

ESLÖV HURVA 2:27

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1909

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

3-glasfönster (2011,2020,2021)

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Tegelpannor (2009)

Typ av uppvärmning

Vattenburen el och luft/luft-värmepump

Stomme

Tegel

Fasadtyp

Tegel och trä

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber är inte inkopplat till fastigheten men finns i gatan.

Uteplatsbeskrivning

Mycket trevlig tomt där du får det bästa av alla världar. Njut av att ha ett uterum (2017) som förlänger sommaren, spendera sena grillkvällar ute på trädäcket och låt ungarna gå loss på gräsmattan!

Övriga byggnader

Enkelgarage med intilliggande gästrum. Utrymmet har tidigare använts för egen verksamhet så här är både vatten och el inkopplat. Perfekt för tonåringen att ha sitt eget rike eller just ha en verksamhet för att inte behöva ha utrustning i bostaden.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

7 440 SEK/år

Samfällighet

300 SEK/år

Väg

200 SEK/år

Renhållning

3 351 SEK/år

Årlig elförbrukning

25 041 kWh/år

Elkostnad

40 506 SEK/år

Summa driftkostnad

51 797 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Plats för parkering åt minst två bilar på den grusade uppfarten.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 7/1 2022

Specifik energianvändning

106 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

207 kWh/m²

Energiklass

F

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Eslöv Hurva Ga:7

Planer och bestämmelser

Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19680206)

Samfällighet

ESLÖV HURVA S:4

Samfällighet

ESLÖV HURVA S:5

Samfällighet

ESLÖV HURVA S:3

Inteckning

Inteckningar

5

Totalt belopp

1 951 500 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta