Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Spångavägen 63, Bromma Bromma Kyrka, Stockholm
Typ
Parhus
KVM
137.0 kvm, biarea 91.0 kvm
Tomt
822 kvm (friköpt)
Rum
9 rum

Stilsäkert hem perfekt för dig med krav på ditt boende. Med rätt känsla och stora utrymmen. Vackert kök och fräscha badrum. Många umgängesytor och tre badrum. Härlig trädgård med närhet till naturen. Mycket trivsamt läge vid allén.

DET REPRESENTATIVA ENTRÉPLANET. I den välplanerade hallen finns avhängningsyta och flera vita garderober för ytterkläder och skor. Den matlagningsglada familjen kommer att uppskatta det generösa köket med stora arbetsytor. Här finns lyxiga detaljer som arbetsbänkar av svart stenkomposit, vackra luckor och lådfronter, påkostade vitvaror samt utsikt till grönskan och allén med sin färgprakt från flera fönster, vilket adderar extra känsla. I öppen planlösning ligger sällskapsdelen som utgörs av vardagsrum och matsal samt ingång till sovrum nr 1/arbetsrum. Centralt placerad finns den öppna spisen som ger myskänsla under vinterhalvåret. Från såväl köksdel som från matsalsdel och vardagsrumsdel finns access till trädgård med stor terrass. Sällskapsytan inklusive kök och arbetsrum är totalt om ca 93 underbara och representativa kvm! På entréplanet finns även helkaklat badrum med wc och dusch.

- ÖVRE VÅNINGSPLAN, DET FANTASTISKA FAMILJEPLANET. Då man tar första stegen i trappan som förbinder våningsplanen återkommer den härliga känslan av bostadens kvalitet i minsta detalj! På planet finns tre sovrum, varav master bedroom med läckert sadeltak och utsikt från gaveln till grönskan. Två genomtänkta barnrum med plats för lek och bus. Vacker utsikt till grönskan. I det helkaklade badrummet finns både badkar för dig som uppskattar avkopplingen, bra förvaring i och fönster för maximal känsla. Bra förvaring finns i stor inbygg garderob i hallen.
- DET NEDRE PLANET FÖR SPELHÄNG, GÄSTER, AVKOPPLING OCH MASSOR MED SMART FÖRVARING. En trappa ner fortsätter önskningarna att boxas av. Här möter du det rymliga umgängesrummet som är perfekt som biokvällarna med familjen, hobby eller musikrum. Här samlas alla vänner för en lugn kväll efter en god middag. Önskar du dig en bastukväll så finns det fräscha badrummet med bastu och duschplats. Sovrum med plats för stora sängen och extra möblering. Detta borde vara drömmen för tonåringen eller gästerna.

- ÖVRIGT. Väl anlagd uppvuxen trädgårdstomt om 822 kvm i lugnt, soligt läge med stora plana gräsytor som inbjuder till lek och umgänge. På framsidan finns fina dubbelgrinden och stora parkeringsplatsen samt carport. Detta ger dig lätt plats för tre bilar. Lättskötta gräsmattan och runt knuten kommer de goda hallonplantorna, röda vinbär, svarta vinbär, körsbär och bigarråer perfekta för sommarens desserter.
Villan är belägen i lugna villakvarter och endast ca 15 minuters promenad från Brommaplan. Här är det lätt att åka kommunalt till arbetet då Brommaplan eller Spånga station är två svårslagna knutpunkter för kommunikationer i alla väderstreck. På torgen finns även ett rikt utbud av matbutiker, populära delikatessbutiker, det berömda Spånga konditori, gym, vårdcentral, apotek och annat som behövs i vardagen. För träningen så finns elljusspår runt sjön in på hus knuten. Välkommen till Spångavägen 63!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy