Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Kastberga 223, Eslöv, Eslöv
Typ
Villa
KVM
115.0 kvm, biarea 35.0 kvm
Tomt
995 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Familjevilla på lantligt läge i Kastberga!

Snart kan vi presentera denna perfekta familjevilla på lantligt läge strax utanför Eslöv. Här erbjuds ett hus som gör det möjligt att bara flytta rakt in tack vare löpande underhåll och renoveringar. Bostaden präglas av generösa sällskapsytor, en härlig utemiljö samt härliga attribut från byggåret med bland annat karakteristiska golv. Rummen fördelas på tvättstuga, badrum, toalett kök sovrum samt vardagsrum och matplats som på ett harmoniskt sätt flyter ihop med köket tack vare den öppna planlösningen. Kaminen bidrar med välbehövlig mysfaktor. På ovanvåningen finner vi ytterligare två sovrum och ett generöst allrum. Tomten är härlig med det bästa av alla världar med både trädäck och en stor gräsmatta för de tuffa fotbollsmatcherna. Från Kastberga bor du med bilavstånd in till Eslöv där du direkt vid Flygstaden har mat- och diverse andra butiker. Inne i Eslöv finns även en tågstation varifrån du enkelt tar dig till bland annat Lund, Malmö och Helsingborg. Anmäl ditt intresse redan idag!

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2021-11-02

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

3 495 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

995 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

115 kvm

Biarea (BIA)

35 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Kastberga 223

Ort

Eslöv

Kommun

Eslöv

Taxeringsår

2018

Värdeår

1939

Taxeringsvärde byggnad

869 000 SEK

Taxeringsvärde mark

315 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 184 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

ESLÖV KASTBERGA 2:23

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1939

Avlopp

Enskilt avlopp

Vatten

Enskilt vatten året om

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Inteckning

Inteckningar

5

Totalt belopp

2 200 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy