Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Älvkvarnsvägen 91, Spånga Solhem, Stockholm
Typ
Kedjehus
KVM
119.0 kvm, biarea 73.0 kvm
Tomt
464 kvm (tomträtt)
Rum
7 rum

För första gången sedan byggnadsåret 1965 erbjudes Älvkvarnsvägen 91 till er. Här har tre generationen vuxit upp med mycket trygghet och glädje. Den efterfrågade stora trädgården i perfekt solläge på baksidan och det märks att ett mycket stort trädgårdsintresse funnits under hela ägertiden. Här har både barndop och stora fester hållits. Här möter du en genomtänkt prakt av frukt och växter. Huset har också en av Älvkvarnsvägens bästa tvättstugor och fräscht badrum i övervåningen. Delvis stambytt inne och ute. Delar av elen är bytt.

Välplanerat boende med många sovrum och flera välplanerade sällskapsrum, där stor familj, många vänner eller större delen av släkten får plats på bjudningar. Här kan det mesta på den välfyllda kravlistan bockas av efter en ytsiktsrenovering. Den överraskande generösa bostaden har underbara sällskapsytor såväl inne som ute... vad sägs om en stor uteplats i solbadande läge?det självklara valet då sommarens solstålar är kommer. Invändigt finns trivsamma sällskapsrum i såväl entréplan som i källarplan, perfekt för social familj med många vänner på besök. I källarplanet finns också en av Älvkvarnsvägens finaste bad ? kombinerat med tvättstuga och bastu. Rummet är helkaklat med golvvärme under klinker. Bostadens flera sällskapsrum och hela fem möjligheter till sovrum samt ett stort TV-rum som med fördel kan användas som hemmakontor, gym eller hobbyrum, passar den riktigt stora familjen! Välkommen

DET RYMLIGA SÄLLSKAPSPLANET. I den välkomnande hallen finns gott om yta för avhängning samt klädförvaring. Det soliga vardagsrummet har stora, fräscha fönster och altandörr som ger access till ett soliga uteplaten vid rosorna, vilket suddar ut gränserna mellan ute och inne och expanderar sällskapsytorna under sommarhalvåret! Köket har renoveringsbohov och är rymligt. Perfekt till goda middagar med vänner med sin stora matplats. Här går det också att ta ned väggen mellan kök och vardagsrummet för en efterfrågad öppen planlösning. Köket är original och har finns möjligheter vid öppnings av vägg som köksö och många stora fönster på rad, vilket ger en underbar känsla. Här finns också väl fungerade vitvaror. På planet finns även ett av bostadens 5 sovrum samt det helkaklade badrummet med med bra förvaring. Utrymme finns att installera en dusch.
Möjligheten finns att ta bort väggar mellan köket - vardagsrum samt vägg mellan vardagsrum och planets sovrum. Väggarna kan komma att behöva bäras av med balk kontakta byggnadsingengör för information och dimension).

ÖVRE VÅNINGSPLAN, DET PRIVATA SOVRUMSPLANET. Här finns tre av småbarnsfamiljens efterlängtade sovrum i sammanhängande lösning. På planet finns även en klädkammare och det rymliga renoverade badrummet med badkar!

DET SMARTA PLANET, EN TRAPPA NER. Här är bostadsplanet som familjen drömmer om! Här finns synnerligen gott om förvaring. I det rymliga allrummet finns plats för alla möjliga intressen såsom det stora pysselbordet, träningshörnan och den rymliga soffan där många får plats utan att trängas! Eller är allrummet bokat att bli familjens efterlängtade biorum eller häng för tonåringens alla vänner? På planet finns också möjlighet till ett extra sovrum/arbetsrum, förrådsrum, den stora lättarbetade tvättstugan med bastu samt pannrummet med sin bytta el.

ÖVRIGT. Trädgården är omsluten av skyddande buskar och rabatter med gott om blomsterprakt, för dig som uppskattar odling. Här växer hallonbuskarna, äppleträdet och vinbär ? perfekt för goda desserter och bakning. Du finner även goda krusbär som barnen får närodlad kräm av. Utöver de två solbadande gräsmattorna och den möblerbara uteplatsen finns även det efterlängtade garaget, perfekt för den bil- eller mc-intresserade! Utanför garaget finns uppställningsplats för ytterligare en bil. Önskar du få plats med ytterligare motorintresse så går p-platsen att bredda framför huset.
Läget är perfekt för familj med barn i alla åldrar! På kort gångavstånd hittas populära lekplatser såsom Uppgårdsparken och Fornminnesparken, på promenadavstånd om några minuter finns också stora plana gräsytor och ett uppskattat utomhusgym! Det är bekvämt promenadavstånd till flera förskolor, Solhemsskolan och Spånga Torg med ett stort utbud av butiker samt kommunikationer. Välkommen till Älvkvarnsvägen 91.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy