Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 125 000 SEK / Utgångspris
Adress
Jägarbacken 52F, Mariefred/Marielundsviken, Mariefred
Typ
Radhus
KVM
92 kvm
Avgift
4 978 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modernt boende med Mälaren som granne!

Välplanerat och modernt bostadsrättsradhus i 2-plan nära Mälaren. Delvis öppet i nock vilket skapar en fantastisk rymd. Genomgående parkettgolv och dubbla helkaklade badrum. Stilrent grånyanserat kök med utgång till altandäck och uteplats i sydvästläge. I omtyckta Marielundsviken bor du med 5 min promenadavstånd till Läggesta station och Mälaren. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Entréplan
Inbjudande entréhall öppnar upp mot stilrent vardagsrum. Vardagsrummet kännetecknas utav sin fantastiska takhöjd, parkettgolv och ljusinsläpp. I anslutning till vardagsrummet finns ett modernt kök med hög standard. Köket är möblerbart med både matbord och soffgrupp. Via glasdörr ges access till altandäck och uteplats i sydvästläge. Köksutrustning: induktionshäll, fläkt, diskmaskin, inbyggnadsmikro, kyl och frys i fullstorlek.
Elegant helkaklat badrum med handfat i kommod. Väggspegel, duschdel och wc.

Övre plan
På övre plan finns 2 sovrum, badrum och klädkammare. Båda sovrummen är inredda med parkettgolv och ljusa färgval. Bostadens största sovrum är möblerbart med dubbelsäng och praktisk skjutdörrsgarderob. Modernt helkaklat badrum med vädringsfönster skapar naturligt ljusinsläpp. Badkar, handdukstork, handfat i kommod, wc. Tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 125 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

3.5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Boarea (BOA)

92 kvm

Boareabeskrivning

Möjlighet till 5 rum o kök.

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Jägarbacken 52F

Ort

Mariefred

Kommun

Strängnäs

Beskrivning av förråd m.m.

Förråd på tomten.

Lägenhetsnummer

D2

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Uteplatser

Uteplats

Uteplats med tillhörande trädgård och förråd.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Marielundsviken i Mariefred

Brf bildades

2018

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber

Uppvärmning och ventilation

Mekanisk ventilation.
Vattenburen uppvärmning.

Byggnader

Byggår

2019

Ekonomi

Månadsavgift

4 978 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten och sophämtning. Skötsel av området.

Andelstal

2,77778

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

500 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy