Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår

Visningar

sön 26 mar 13:00 - 13:45
Var god boka visning via hemsidan eller ring mäklaren 0706-495582.

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Vägtistelgatan 9, Bara, Bara
Typ
Villa
KVM
148.0 kvm, biarea 44.0 kvm
Tomt
583 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Sutterängvilla på perfekt läge i Bara.

Välkommen till Vägtistelgatan 9. Denna lugna och trevliga gata enbart ett stenkast från närmsta förskola och med närhet till friluftsliv och golfbana. Från den välkomnande entrén kommer du in i detta trivsamma och moderna hus.
Det rymliga och ljusa vardagsrummet har en fantastisk rymd upp i nock och ett fönsterparti som släpper er in rikligt med solljus från trädgården . Detta hus erbjuder två uteplatser. I sydvästläge löper en terass runt huset med möjlighet till social samvaro med släkt och vänner. I österläge finns en uteplats perfekt för grillkvällar och mysiga middagar.
Den lugna och harmoniska trädgården ligger på en hörntomt som gränsar till en allmänning .Detta hem är perfekt beläget i ett lugnt villakvarter med närhet till köpcentrum, idrottsplats och skolor. Torups rekreationsområde ligger på cykelavstånd. Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

HALL

Vi välkomnas av en rymlig entré i detta välskötta sutteränghus. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett varmt grått och praktiskt klinkergolv. Det finns gott om upphängningsmöjligheter och ett fint fönster där solen strålar in.


ALLRUM

Till höger ligger ett mysigt allrum/vardagsrum med vackert ljusinsläpp från fönster. Det finns gott om plats för soffgrupp, bord, och hyllor. På golvet ligger ett välbehållet parkettgolv och väggarna är målade i en behaglig vit färg. Utanför fönstret ser man den prunkande trädgården som ligger på en hörntomt.

SOVRUM

Direkt till vänster från hallen ligger ett mysigt sovrum med träfärgat laminatgolv och målade vita väggar. Rummet öppnas upp av ett fönster som vetter mot trädgården. I rummet får man plats med säng, skrivbord eller en soffa och ett bord.
Klädkammaren rymmer en tilltagen garderob.


TVÄTTSTUGA

En stor och praktisk tvättstuga som man kommer in i från allrummet. Ett utmärkt utrymme för att klara vardagens bestyr.
Här finns en tvättmaskin av märket Siemens från 2022 . På praktiska tvättlinor kan man hänga tvätt. Det finns gott om arbetsytor att vika tvätt och förvara kläder på.
Extra kyl och frys. Här finner man även husets värmeanläggning.


BADRUM NERE

Ljust och helkaklat badrum med grå klinkers och vitt kakel. En duschvägg skärmar av och bildar plats för dusch. Väl tilltagen vask med en spegel och toalett. Fönster öppnar upp och släpper in ljusflöde.FÖRRÅD/ARBETSRUM

I detta förråd som fungerar som ett arbetsrum och tv-rum ligger ett träfärgat laminatgolv och väggarna är vitmålade. Från detta förråd kommer du ut i ett mycket välskött och praktiskt garage.


OVANVÅNING


Från den rymliga entrén når man ovanvåningen via en vinklad trappa.KÖK


Köket med den rustika Ballingslövinteriören ger ett öppet och luftigt intryck då fönsterpartiet mot trädgården öppnar upp ett stort ljusinflöde. Vitvarorna är från Siemens och består av kyl och frys, diskmaskin från Siemens år 2019, mikrovågsugn från år 2022, spishäll, fläkt och ugn. På golvet ligger ett terrakottafärgat klinkergolv och terrakottafärgat kakel pryder väggarna,
Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet och en bardisk skiljer dessa åt. Det är generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och rymlig matplats.

VARDAGSRUM

Härlig planlösning med ett stort vardagsrum med en generös takhöjd som ger en otrolig rymd. Ljuset flödar in från de stora fönsterpartierna. I norrläge ligger en allmänning som tillsammans med trädgården bildar en öppen plan med plats för studsmatta. Den öppna spisen ger en hemtrevnad och skänker värme hela året runt. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett vackert parkettgolv.


MASTER BEDROOM

Ett mycket ljust och luftigt sovrum med svart fondvägg, vita väggar och parkettgolv. Mysfaktorn är hög i detta sovrum som känns ombonat och välplanerat. Garderob längs ena väggen med skjutdörrar. Fint ljusinsläpp genom fönstret då man ser ut i trädgården.


SOVRUM 1

Från vardagsrummet når du ett väldisponerat sovrum med plats för säng , skrivbord, soffa eller hyllor. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett fint parkettgolv. Fönstret ger ett rikligt ljusinsläpp.


SOVRUM 2

Ett sovrum med gott om plats för säng, skrivbord, garderob eller hyllor. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv. Fönstret ger ett rikligt ljusinsläpp.


BADRUM 2

Rymligt helkaklat badrum som renoverades 2018 med badkar, dubbelvask och toalett. Svartgrå klinkers och vitt kakel på väggarna.TRÄDGÅRD

En underbar och uppvuxen trädgård på hörntomt. I trädgården finns träd med äpple, körsbär, plommon och valnöt. På sommaren kan man frossa i smultron, krusbär och vinbär från buskarna. Två uteplatser med utsikt över omgivningen. Förråd med plats för trädgårdsredskap. Stort garage och uppställningsplats för bil.
Fritt läge mot allmänning och gång och cykelvägar som tar en till till förskolor och skolor.

Dokument (pdf)

Planlösningar Fastighetskarta-2023-03-04 Vägtistelgatan 9 energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

6 495 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

583 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Hörntomt

Boarea (BOA)

148 kvm

Biarea (BIA)

44 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Vägtistelgatan 9

Ort

Bara

Kommun

Svedala

Taxeringsår

2021

Värdeår

2003

Taxeringsvärde byggnad

2 299 000 SEK

Taxeringsvärde mark

909 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

3 208 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

SVEDALA VÄRBY 61:433

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2003

Utförda renoveringar

2018 Badrum uppe.
Målat om fortlöpande invändigt.

Typ av byggnad

Friliggande villa

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

3-glasfönster isoler

Skorstenstyp

Skorsten av plåt

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Frånluftvärmepump med gaspanna

Skick på värmeanläggning

Normal

Ålder på värmeanläggning

år 2002

Stomme

Trä, mur

Grundmur

mur

Fasadtyp

Puts, trä

Bjälklag

Trä,mur

Elkablar

Ledningar ej bytta

Huvudsäkring

16 A

Jordat eller ojordat

Jordat

TV/Internet beskrivning

Bara fiber 250 kr/mån.

Uteplatsbeskrivning

Terass åt söder-väster utanför kök. Sol hela dagen.
Teraass 2 i österläge. Sol morgon och kväll.

Ekonomi

Kommentar

Fiber 250 kr/mån.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

6 700 SEK/år

Sotning

100 SEK/år

Samfällighet

1 500 SEK/år

Årlig elförbrukning

19 000 kWh/år

Elkostnad

32 000 SEK/år

Försäkringskostnad

3 900 SEK/år

Summa driftkostnad

44 200 SEK/år

Antal personer i hushållet

3

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage för en bil och uppställningsplats för en bil till.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 18/10 2021

Energiprestanda, primärenergital

67 kWh/m²

Energiklass

B

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Svedala Värby Ga:17

Gemensamhetsanläggning

Svedala Värby Ga:27

Planer och bestämmelser

Värby 61:426, Detaljplan (Beslutsdatum: 20000614)

Samfällighet

SVEDALA VÄRBY S:3

Inteckning

Inteckningar

5

Totalt belopp

2 684 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl