Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Nystedts väg 27, Jonsbol, Hammarö
Typ
Villa
KVM
235.0 kvm, biarea 65.0 kvm
Tomt
1 605 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

ARKITEKTRITAD VILLA PÅ HAMMARÖ MED UTHYRNINGSBAR LÄGENHET, BERGVÄRME OCH SOLCELLER!

Välkomna till Nystedts väg 27 och denna fantastiskt fina arkitektritade villa om hela 235 kvm som ligger på en lugn återvändsgata på underbara Hammarö!

Här bor du med närheten till affärer, barnomsorg, bra bussförbindelser och cykelvägar in till Karlstad centrum.
Miljön på Hammarö är fantastisk! Här kan du njuta av härliga promenader i naturen och ta uppfriskande dopp från både brygga, klippa och strand i Vänerns uppfriskande vatten.

Bostaden erbjuder ett stort kök, levererat från Vedum, med ett fantastiskt intilliggande uterum där du kan njuta året runt. Du har rymliga sociala ytor genom vardagsrum med en värmande vacker kakelugn och ett stort allrum på övervåningen. Helkaklade dusch- och badrum på vardera plan samt hela fem sovrum i generös storlek.
Utemiljön erbjuder både stor terrass på övervåningen och stenlagd uteplats med spabad i markplan. Trädgården bjuder in till lek och spel men ger er även möjligheten att förverkliga drömmen om en swimmingpool, orangeri eller kanske en egen liten fotbollsplan till barnen. Vidare har du ett isolerat dubbelgarage samt uppställningsplats på stor uppfart.
Här bor du billigt tack vare energieffektiva lösningar! I anslutning till garaget finns en lägenhet om 22 kvm med badrum och pentry som ger möjlighet till inkomst via uthyrning.
Bergvärme är installerad 2019 och i April 2023 kommer fastigheten bli försedd med solceller som kommer bidra till ca 7000 kWh per år.

Nu finns chansen till detta guldkorn!

Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning.

Vi ses!

Rumsbeskrivning

HALL
Stor välkomnande hall belyst med spotlights praktiskt klinkergolv. Förvaring i stor skjutdörrsgarderob med spegel. Till höger finns den vackra ektrappan mot övervåningen.

KÖK
Klinkergolvet från hallen leder vidare in i köket som ligger till vänster. Här finns ett klassiskt spegelkök från Vedum med lösningar som ger det lilla extra. Här finns diskmaskin med höj-och-sänkfunktion, extra stor induktionshäll, två diskhoar, kyl och frys i fullhöjd samt integrerad mikro och ugn i praktisk höjd.

UTERUM
Via köket nås det härliga uterummet som genom att vara försedd med golvvärme förlänger säsongen. Här finns stora öppningsbara fönsterpartier som släpper in oändligt med ljus från trädgården.

VARDAGSRUM
Stort socialt vardagsrum med plats för både soffa och matsalsbord. Rummet är försett med en vacker kakelugn som går i matchande kulört med de ljusa ytskikten. Härifrån nås även trädgården via altandörr.

BADRUM
Vidare in i husets norra gavel ligger ett av husets badrum. Stort rum med klinker och kakel i klassisk färgsättning. Här finns badkar, dusch, kommod, wc och handdukstork.

TVÄTT
Vidare in till höger från hallen finns en groventré som vetter mot garaget. Här finns även tvättstugan med gott om förvaring, bergvärmepumpen samt tvättmaskin, torkskåp och torktumlare från 2019.

SOVRUM/WALK IN CLOSET/ARBETSRUM
Idag används detta rum som en större klädkammare men kan lika väl användas som sovrum. Nyslipat parkettgolv och målade väggar.

ÖVERVÅNING

ALLRUM
Ovanför trappen upp mot övervåningen finns ett större allrum som idag används som ett biorum. Rummet har AC anslutet för extra komfort och härifrån nås även den stora balkongen.

BADRUM/BASTU
Övervåningen har ett stort badrum med bastu. Klinker och kakel i beigea toner samt spotlights för praktisk och stämningsfull belysning. Här finns dusch, wc och kommod men även dörr ut mot balkongen vilket verkligen ger en lyxig känsla.

SOVRUM 2-5
Husets övre plan har hela fyra sovrum i bra storlek, samtliga försedda med parkettgolv och ljusa ytskikt.

Dokument (pdf)

Planlösningar Fastighetskarta-2021-10-04

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

7 varav 5 Sovrum

Tomtareal/mark

1 605 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Stor och insynsskyddad tomt med fritt läge bakåt.

Boarea

235 kvm

Boareabeskrivning

Biarea avser vind med ståhöjd, ej inredd.

Biarea (BIA)

65 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Nystedts väg 27

Ort

Hammarö

Kommun

Hammarö

Taxeringsår

2018

Värdeår

2003

Taxeringsvärde byggnad

3 845 000 SEK

Taxeringsvärde mark

845 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

4 690 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

HAMMARÖ JONSBOL 1:209

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2003

Utförda renoveringar

2018 Tvättad och målad fasad
2019 Omfattande kompletteringar till ventilations- och värmesystem
2019 Kulvert till garaget för värme samt installation av frikyla i huset
2019 Skifte av all belysning ute och inne till LED
2019 Pentry i lägenheten
2021 Slipning av parkett i vardagsrum och walk-in-closet
2021 Slipning av ektrappa
2021 Målning av samtliga ytskikt och snickerier nedervåningen

Typ av byggnad

2-planvilla

Typ av ventilation

Ventilation med återvinning

Fönster

3-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor, tilläggsisolerad vind med lösull

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Bergvärmepump med vattenburen golvvärme på båda plan. Anläggningen har även frikyla. Braskamin med värmeförflyttarsystem.

Ålder på värmeanläggning

2019

Stomme

Trästomme

Fasadtyp

Stående träpanel

TV/Internet beskrivning

Fiber via stadsnätet med nätverksanslutning i samtliga rum samt i lägenhet och garage.

Uteplatsbeskrivning

Fastigheten har flera härliga uteplatser. Ett uterum med golvvärme och isolerglas vilket gör att det går att avnjuta även kallare perioder. En större stenlagd uteplats med spabad samt en stor terrass/balkong med soligt läge.

Övriga byggnader

I anslutning till garaget finns en lägenhet om 22 kvm. Lägenheten är försedd med kök och duschrum. Både garaget och huset har vind vilket ger goda förvaringsmöjligheter. Redskapsbod (oisolerad).

Byggnadskommentar

Arkitektritad villa med genomtänkta lösningar. Huset är bland annat extra ljudisolerat i väggar, dörrar och bjälklag vilket ger en mer komfortabel levnadsstandard. För smidig värmejustering finns termostatdisplayer i samtliga rum. Huset är energieffektivt via bergvärmeanslutning och återvinnande ventilation. Larm med kameraövervakning och kodlås på samtliga dörrar.

Ekonomi

Kommentar

Uppvärmda yta-Atemp = 305 kvm (inkl. garage).
I April 2023 har det installeras solceller som beräknas bidra med ca 7000 kWh /år vilket bör resultera i en faktisk årsförbrukning om 7576 kWh /år, men då det inte finns exakt underlag garderar vi oss för viss differens.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

7 800 SEK/år

Sotning

610 SEK/år

Renhållning

3 000 SEK/år

Årlig elförbrukning

7 576 kWh/år

Försäkringskostnad

10 500 SEK/år

Försäkringsinformation

Trygg Hansa (Extra allt)

Summa driftkostnad

21 910 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Fastighetsskatt/-avgift

8 524 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Dubbelgarage med klinkergolv och golvvärme (via kulvert) om 48 kvm samt vind. Ny elport 2019.

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Detaljplan För Norra Delen Av Jonsbolsparken, Detaljplan (Beslutsdatum: 20191014, Registreringsdatum: 20191115)

Inteckning

Inteckningar

6

Totalt belopp

5 018 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy