Länk kopierad!
Bilder Redo
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Stenkroksvägen 2A, Danderyd, Danderyd
Typ
Villa
KVM
264.0 kvm, biarea 26.0 kvm
Tomt
1 261 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Enastående och unik fastighet om 264 kvm ritad av arkitekt Pål Ross - Välkomna hem!

Unik och enastående villa ritad av arkitekt Pål Ross placerad högt upp med en slående utsikt över trädtoppar - här bor ni med himlen som närmsta granne! Ett konstnärligt mästerverk med stora glaspartier och den rundade designen bidrar till en helhetskänsla av harmoni och lyx. Detta drömboende har en boyta om 264 kvm fördelat på tre plan. Här bor ni ett minutiöst uttänkt hem där varje detalj och materialval är platsbyggt vilket gör att känslan i huset är fulländad. Lägg dessutom till den vackra infintitypoolen som omges av ett stilrent och snyggt däck i sten.

Den unika planlösningen med den rundade designen som erbjuder både varma öppna ytor för social samvaro och en privat sfär. Vi välkomnas genom en stor och ståtlig dubbelport i mörkgrå skiffer. Entréhallen öppnar upp bostaden med stor rymd och ljus - här finns plats för både hatt- och skohylla för era ytterkläder och skor. Här finns även en perfekt placerad klädkammare. Vidare på entréplanet hittar vi en rymlig tvättstuga med allt som önskas. Genom tvättstugan går vi direkt ut till det anslutande garaget som rymmer allt och lite till. Ett stort och rymligt badrum med allt som efterfrågas. På andra sidan entréhallen hittar vi ett lyxigt biorum och ett musikrum/kontor - här finns gott om svängrum för drömmar att slå in!

En trappa upp, eller varför inte ta hissen, hittar vi husets hjärta som inbjuder till härliga middagar och fester med familj och vänner. Ett stort allrum med stora panoramafönster välkomnar oss när vi kommer upp. Till vänster hittar vi det exklusiva köket från italienska Arclinea som kan få vem som helst att drömma om att bli årets kock. Stilrent med släta mörka skåpluckor och lådfronter med en maskinell utrustning som består av induktionshäll på köksö, integrerad diskmaskin, ugn och mikro i högskåp samt integrerad kyl och frys från Miele. Vidare på våningsplanet hittar vi ett sovrum och ett hobbyrum samt badrum som har allt som efterfrågas.

Vi fortsätter ytterligare ett våningsplan upp och möts av ett fantastiskt och harmoniskt sovrum med stora panoramafönster som släpper in ljuset som reflekteras fint mot de ljusa väggarna. Från master bedroom når vi även bostadens tredje terrass som slående utsikt. Intill master bedroom hittar vi ett eget stort badrum med riktig hotellkänsla - här finns gott om plats för både kvälls- och morgonrutin. Lägg dessutom till att det finns två rymliga walk-in closet här.

Huset är utrustat med automationssystemet KNX, industristandarden för stora anläggningar såsom hotell. Det används för att på flera ställen mäta husets temperatur, fuktnivå, CO2, ljusnivå, fönsterlägen, och andra egenskaper. KNX systemet kan i sin tur användas för att styra allt från golvvärme, luftkylning, lampor, gardiner, pool-pump, garage och ytterdörrar, med mera. Huset har 10Gbit fiber in i en företagsrouter med tillhörande övervakningskamera, WiFi accesspunkter, och en managed-switch som ger flertalet 1Gbit uttag till alla rum i huset.

Varmt välkomna till detta boende som är något utöver det vanliga och lite till!

För frågor om bostaden och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Generös entréhall med vackert stengolv. Pampig trappa leder upp till övervåningen. Ingång till gäst-wc, tvättrum samt biorum och musikrum.

Badrum 1

Fin gäst-wc med ljusgrått klinkers som fortsätter upp på väggarna som klinkers. Wc, tvättställ med kommod från Corean som är platsbyggd, spegel med belysning, duschhörna med duschväggar i klarglas samt blandare från Gessi. Golvvärme.

Biorum

Lyxigt och rymligt biorum med stor bioduk och projektor. Heltäckningsmatta på golvet och ljudisolering på väggarna. Kylfläkt som kan aktiveras utöver husets huvudventilation. Golvvärme. Gardiner kan styras manuellt via knappar eller KNX, alternativt ställas in att ändra på sig med dagsljus.

Kontor

Fint och välplanerat hemmakontor. Kylfläkt som kan aktiveras utöver husets huvudventilation. Golvvärme. Gardiner kan styras manuellt via knappar eller KNX, alternativt ställas in att ändra på sig med dagsljus.

Tvättrum

Rymligt och välplanerat tvättrum med tvättmaskin och torktumlare samt bra arbetsytor på arbetsbänk. Utgång till garage.

Vardagsrum

Mycket stort och vackert vardagsrum, som är i en öppen planlösning med köket, med stora panoramafönster och en fantastisk utsikt. Mysig öppen spis.

Kök

Stort, påkostat kök från italienska Arclinea med släta mörka skåpluckor och lådfronter. Social köksö med induktionshäll. Plats för sittplatser. Ordentliga arbetsytor på arbetsbänk i Decosteel. Integrerad diskmaskin, mikro och ugn i högskåp samt integrerad kyl och frys. Samtliga vitvaror från Miele. Utgång till terrass och pool-område. Matplats för 6-8 personer intill de stora fönstren.

Sovrum 2

Ljust och rymligt sovrum med plats för säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel. Passar utmärkt som barnrum/gästrum/hemmakontor eller hobbyrum. Kylfläkt som kan aktiveras utöver husets huvudventilation. Golvvärme. Gardiner kan styras manuellt via knappar eller KNX, alternativt ställas in att ändra på sig med dagsljus.

Sovrum 3

Ljust och rymligt sovrum med plats för säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel. Passar utmärkt som barnrum/gästrum/hemmakontor eller hobbyrum. Kylfläkt som kan aktiveras utöver husets huvudventilation. Golvvärme. Gardiner kan styras manuellt via knappar eller KNX, alternativt ställas in att ändra på sig med dagsljus.

Badrum 2

Rymligt och lyxigt badrum med ljusgrått klinkers på golvet som fortsätter upp på väggarna som kakel. Wc, tvättställ med kommod från corean som är platsbyggd, spegel med belysning, duschhörna med duschväggar i klarglas samt blandare från Gessi. Golvvärme.

Master bedroom

Harmoniskt och rymligt master bedroom med plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel. Kylfläkt som kan aktiveras utöver husets huvudventilation. Golvvärme. Gardiner kan styras manuellt via knappar eller KNX, alternativt ställas in att ändra på sig med dagsljus.

Master Bathroom

Rymligt och lyxigt badrum med ljusgrått klinkers på golvet som fortsätter upp på väggarna som kakel. Wc, tvättställ med kommod från corean som är platsbyggd, spegel med belysning, duschhörna med duschväggar i klarglas samt blandare från Gessi. Golvvärme.

Walk-in closet

Perfekt planerad walk-in closet som rymmer alla era kläder och skor. Direktingång till master bathroom.

Garge

Stort och rymligt varmgarage med elektronisk garageport. Garaget nås direkt inifrån huset.

Förråd/teknikrum

Rymligt förråd/teknikrum.

Länkar

Film

Allmän information

Antal rum

6 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

1 261 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

264 kvm

Biarea (BIA)

26 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Stenkroksvägen 2A

Ort

Danderyd

Kommun

Danderyd

Taxeringsår

2021

Värdeår

2020

Taxeringsvärde byggnad

6 200 000 SEK

Taxeringsvärde mark

5 200 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

11 400 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

DANDERYD RIND 27

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2020

Typ av byggnad

Treplanshus i suterräng

Typ av ventilation

Mekanisk till- och frånluft

Fönster

3-glasfönster

Skorstenstyp

Murad skorsten med insatsrör

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Papp

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Bergvärme, vattenburenvärme

Stomme

Betong

Fasadtyp

Puts

Bjälklag

Betong

Jordat eller ojordat

Jordat

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

8 850 SEK/år

Årlig elförbrukning

25 000 kWh/år

Elkostnad

36 000 SEK/år

Försäkringskostnad

12 000 SEK/år

Summa driftkostnad

56 850 SEK/år

Antal personer i hushållet

3

Fastighetsskatt/-avgift

49 600 SEK/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 4/11 2021

Specifik energianvändning

69 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

125 kWh/m²

Energiklass

E

Besiktningsman

Liv Poppelstam

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

För Del Av Danderyd 3:190, Detaljplan (Beslutsdatum: 20171011, Registreringsdatum: 20171129)

Planer och bestämmelser

Berga, Stadsplan (Beslutsdatum: 19610927)

Inteckning

Inteckningar

1

Totalt belopp

7 800 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy