Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vikingavägen 23, Saltsjöbaden, Nacka
Typ
Villa
KVM
145 kvm
Tomt
1 525 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Exklusivt renoverad villa i högt läge med gott om soltimmar.

På ett högt och soligt läge finner du Vikingavägen 23 som är vackert och exklusivt renoverad med tre sovrum, två lyxiga badrum och stort vackert kök samt ett magnifikt vardagsrum. Här är alla materialval ordentligt utvalda och allt är gediget renoverat. Starta frukosten ute på altanen och njut av solen som skiner. Alla rum är vackra och har sin egna charm. Köket är renoverat med entavsparkett i ek och vita köksluckor. Här kan man vara många i köket och arbeta på den fina arbetsbänken i granit. Det finns matplatser för 10-12 personer om så önskas. Vardagsrummet bjuder på något helt annat. Högt i tak, synliga vackra takbjälkarna är framme, stora fönster, utgång till tomtens framsida där ni kan grilla och njuta av solen hela dagen och fram till solnedgång. På vintern så hoppar ni upp i soffan och njuter av den sprakande brasan i kaminen.
Som sagt alla rum är så fina, välplanerade och utnyttjade till max! Pricken över i:et i huset om du frågar mig är det stora badrummet. Tänk er att starta morgonen med en hotellkänsla varje dag. Från Master bedroom så når ni er klädkammare, tvättstuga och det lyxiga badrummet. Allt är i ett kan man säga. Här kan du hänga upp alla dina kläder och testa dina outfits framför spegeln, är något smutsigt så slänger du in tvätten i den självdoserande tvättmaskinen. Detta kan bli bara ert privata badrum. Duscha med takduschen och sätt dig efteråt vid sminkbordet och gör dig i ordning inför jobbdag. Renoveringarna är genomtänkta och vackra. Barnen de kommer älska det andra badrummet där det finns badkar så fördelningen vilket rum som är vems kommer gå galant. Möjlighet att bygga till en våning.
Tomten är både skogstomt men också vacker trädgårdstomt med olika blommande buskar och blommor samt stenlagd uteplats och stor altan. Här finns även gräsmatta för studsmatta eller lite fotbollsträning. På flera ställen på tomten så kan du njuta av lite havsutsikt över Baggensfjärden. Vid gatan finns det ett varmgarage för en bil och framför garaget kan du parkera en bil.

Vikingavägen 23 ligger i vacker villaidyll med högt soligt läge. Baggensudden är ingen genomfart så väldigt lite trafik och lugnt område. Alldeles i närheten finns badplats med sandstrand och brygga, båthamn, daghem, skolor och lekplatser. Från närbelägna Neglinge station går tågtransport till Slussen, restid ca 25 min och på ca 15 min gångväg ligger Saltsjöbadens Centrum med ett flertal affärer och service. I närområdet finns även golfklubb med 9-håls och 18-hålsbana, simhall och idrottsanläggningar.

Kringelgården bageri, pizzeria och jourlivs ligger också nära samt vacker natur med strövområden på närbelägna Skogsö, alternativt längs vattnet mot Hotellviken, Grand Hotell, KSSS med seglingsverksamhet, ångbåtsbrygga och Restaurantholmen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy