Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Berghamnsbrinken 18, Hässelby, Hässelby
Typ
Villa
KVM
167.0 kvm, biarea 70.0 kvm
Tomt
513 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Med ett enastående läge högt upp med utsikt över Mälarens glittrande vatten saluförs nu detta unika parhus om 237 kvm fördelat på tre plan - Välkomna att hänföras av en bostad utöver det vanliga! Här möts ett familjärt hem med toppmoderna och noggrant utvalda materialval som tillsammans skapar en harmonisk hemmakänsla. Bostaden präglas av ljust målade väggar och listverk vilket gör det enkelt att möblera helt efter eget tycke och smak. Tomten består utav fina bergsknallar, fin gräsmatta med en stor anlagd plantering. Stora social ytor som inbjuder till festmåltider med familj och vänner - det här är ett hem som måste upplevas på plats. Välkomna att stiga på!

Uteplats på både fram- och baksidan samt en stor och rymlig balkong med slående utsikt. Det exklusiva köket, som är i en öppen och social planlösning med vardagsrummet, badar i härligt ljusinflöde från stora fönsterpartier och utgång till bostadens terrass. På övre plan finner ni den mer privata delen med ett otroligt master bedroom med utgång till balkongen. Här finns också en perfekt placerad walk in closet samt ett rymligt badrum med intilliggande bastu. Vidare erbjuder bostaden ytterligare ett sovrum samt stor gillestuga med plats för både säng och soffgrupp med media-möbel.

Hässelby Södra Villastad är en dröm för såväl barnfamiljer som paret med högt ställda krav. Här finns bland annat fin lekplats, nästintill bilfria vägar, närhet till natur och lummig skog samt rolig pulkabacke vintertid. Det är badrocksavstånd/ett par minuters väg till fin sandstrand med bryggor. Sommartid kan ni ta en kort promenad ner till Allmänna badet för ett morgondopp. Närhet till förskolor, skolor, Mälaren, bad, båtklubbar, motionsspår, natur och kommunikationer.

För frågor om bostaden och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki!

Rumsbeskrivning

Entréplan

Ljus och välkomnande entréhall med plats för hatt- och skohylla. Flera garderober med skjutdörrar för förvaring. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Hobbyrum

Rymligt hobbyrum med optimala förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober.

Tvättstuga

Rymlig tvättstuga med allt som efterfrågas som tvättmaskin, torktumlare och bra förvaringsmöjligheter. . I anslutning till tvättstugan finns en vinkällare/förråd.

Badrum 1

Rymligt och helkaklat badrum med wc, tvättställ med kommod samt duschhörna.

Gillestuga/Sovrum 1

Mysig och rymlig gillestuga med plats för säng, soffgrupp, tillhörande soffbord och media-möbel. Parkett på golvet och ljusa väggar.

Kök

Exklusivt och modernt kök från Noblessa med stilrena grå skåpluckor och lådfronter med snygg arbetsbänk i ljusgrå komposit. Induktionshäll, ugn och mikro med inbygd ångugn från Miele i högskåp, integrerad diskmaskin, vinkyl från Liebherr samt integrerad kyl och frys. Stor köksö med bra förvaring. Duka upp matbordet för 6-8 personer intill fönsterpartiet. Parkett på golvet och ljusa väggar.

Vardagsrum

Socialt och ljust vardagsrum med braskamin i öppen planlösning med köket. Skjutdörrarna leder ut till terassen med utsikt över Mälaren. Ljusa väggar och bred fiskbensmönstrad ekparkett på golvet.

Gäst-wc

Nyrenoverad gäst-wc i ljusa färger.

Master bedroom

Fantastiskt master bedroom som rymmer både den stora dubbelsängen, tillhörande sängbord, soffgrupp samt media-möbel. Skjutdörrararna leder ut till den enastående balkongen med magisk utsikt över Mälaren. Intilliggande walk in closet. Ljusa väggar och nylagd parkett på golvet.

Sovrum 3

Harmoniskt och ljust sovrum som lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller hemmakontor. Parkett på golvet och ljust målade väggar.

Badrum 2

Rymligt badrum med intilliggande bastu. Snygg svart klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Wc, dubbla tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning ,spotlights, golvvärme samt duschhörna med duschväggar i klarglas.

Dokument (pdf)

STOCKHOLM SVALÖRTEN *:16 2021-01-19 Energideklaration

Allmän information

Antal rum

6

Tomtareal/mark

513 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

167 kvm

Biarea (BIA)

70 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Berghamnsbrinken 18

Ort

Hässelby

Kommun

Stockholm

Taxeringsår

2018

Värdeår

1976

Taxeringsvärde byggnad

2 311 000 SEK

Taxeringsvärde mark

2 278 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

4 589 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

STOCKHOLM SVALÖRTEN 16

Objektskategori

Småhus

Byggnader

Byggår

1976

Typ av byggnad

Tvåplans parhus med källare/sutteräng

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

3-glasfönster isoler

Utvändiga plåtarbeten

Lackerad plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Papp

Grund

Betongplatta med murad väggar

Typ av uppvärmning

Direktverkande el samt två st luft-luftvärmepumpar

Stomme

Lättbetong

Fasadtyp

Puts

Bjälklag

Betong

Ekonomi

Kommentar

I samfällighetsavgiften ingår; vattenförbrukning, snöröjning på gemensamma väg, basutbud från ComHem och försäkring för gemensamma vattenrör samt elledningar.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

2 500 SEK/år

Samfällighet

10 000 SEK/år

Årlig elförbrukning

21 000 kWh/år

Elkostnad

31 500 SEK/år

Försäkringskostnad

6 000 SEK/år

Summa driftkostnad

50 000 SEK/år

Antal personer i hushållet

3

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 5/10 2015

Specifik energianvändning

64 kWh/m²

Energiklass

D

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Stockholm Svalörten Ga:1

Gemensamhetsanläggning

Stockholm Svalörten Ga:2

Planer och bestämmelser

Svalörten T 15-23,24s,25-26, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19760708)

Planer och bestämmelser

Ängsklockan M M, Stadsplan (Beslutsdatum: 19691113)

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Östra Mälaren, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 20081125, Registreringsdatum: 20110921)

Samfällighet

STOCKHOLM SVALÖRTEN S:24

Inteckning

Inteckningar

10

Totalt belopp

6 787 088 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy