Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Linsvägen 21, Ekängen, Linköping
Typ
Kedjehus
KVM
147.0 kvm, biarea 28.0 kvm
Tomt
715 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Påkostat parhus i populära Ekängen!

Nu har du chansen att köpa ett parhus i perfekt skick i populära och trivsamma Ekängen med nybyggd Aqvis pool om 4x8. Villan uppfördes 2015 och rymmer 147 kvadratmeter fördelade på 5 rum och kök med påkostade materialval i form av Marbodal kök och vitvaror från Siemens. Här erbjuds ett öppen och exklusivt boende med stora fönster, fint ljusinsläpp och modern utrustning. På baksidan finner ni en underbar insynsskyddad trädgård med utsikt över ekar och äng. Här har Ni plats med stora utemöbler och tillgång till den nybyggda poolen i bästa solläge.

Det första som möter en i detta fina hus är en inbjudande och välplanerad hall där Ni välkomnas av grå klinker golv som övergår till en genomgående vitlaserad ekparkett golv i bägge plan. Huset består av ett stort och modernt kök med en öppen planlösning till det ljusa och rymliga vardagsrummet. Här finns en Conturaspis och stora fönsterpartier med djupa fönsternischer. Huset erbjuder två stycken stora badrum, välutrustad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt en stor klädkammare på övervåningen.

Sist men inte minst finns ett garage med bra förvaringsmöjligheter och gott om hyllor samt biluppställningsplats för två bilar

I Ekängen bor du i populära och trivsamma kvarter som är belägen intill sjön Roxen. Detta är ett drömställe för alla och speciellt för barnfamiljen. Här har ni närhet till vatten, skog och slingrande grusvägar. I Ekängen finns Ekängsskolan som har utbildning från förskoleklass t.o.m. år 6 samt skolbarnsomsorg. Ekängen ligger endast nio kilometer från Linköpings centrum. Med bra bussförbindelser tar du dig in till centrum på mindre än 15 minuter. Här är det lätt för hela familjen att trivas!

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy