Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Staffansvägen 21, Stuvsta, Huddinge
Typ
Villa
KVM
77.0 kvm, biarea 46.0 kvm
Tomt
1 308 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Centrumnära charm med underbar trädgård

Med ytterst kort promenadavstånd till Stuvsta centrum finner vi denna charmiga 30-tals villa med bevarad själ och omgiven av en insynsskyddad och underbar trädgårdstomt.

Huset har inte genomgått någon modernisering under de senare åren men ger ett omhändertaget och välmående intryck. Vacker glasveranda, 3 sovrum (möjlighet till fler), trevligt vardagsrum med gediget trägolv, rymligt kök, helkaklat badrum samt ett källarplan med många möjligheter.

Uppvuxen och insynsskyddad trädgårdstomt där plana gräsytor blandas med kuperat bergsparti samt diverse vackra växter och blomster.

Svårslaget läge nära med endast några hundra meter till Stuvsta centrum med affärer och goda kommunikationer.

Det här är en pärla som nu väntar på att en ny ägare ska ta vid.

Hjärtligt välkommen på visning!


Området:

Staffansvägen 21 är centralt beläget i närheten av Stuvsta centrum. I centrum finner vi pendeltåget som avgår mot såväl Stockholm C (restid 13 minuter) som Södertälje (restid 31 minuter) samt flertalet bussar som går mot såväl IKEA och Kungens kurva som till Huddinge centrum. Buss går även till Högdalen med tunnelbanans gröna linje.

Stuvsta centrum är ett mindre, mysigt centrum med bank, Ica, apotek, vårdcentral, frisörer, pizzeria, restauranger, grillkiosk, gym, konditori, spelbutik/kiosk och florist. Den mysiga sjön Långsjön ligger inom promenadavstånd från Stuvsta och har omtyckta promenadstråk.

Inom kortare promenadavstånd finns Skeppsmyreparken. En mycket vacker park för såväl yngre som äldre med spännande lekställningar, basketplan, fotbollsplan och sittplatser där man kan fika med sina nära och kära.

Åt andra hållet från parken finns Björkängshallen samt sjön Trehörningen med vackra promenadstråk.

På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Huddinge erbjuder skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Det finns sju naturreservat i kommunen.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard. I Kungens kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy