Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Plantskolevägen 15, Gamla Enskede, Stockholm
Typ
Parhus
KVM
104.0 kvm, biarea 46.0 kvm
Tomt
514 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Underbart parhus

I fantastiskt populära Ga Enskede och dess vackra idylliska, kulturhistoriskt intressanta omgivningar ligger detta fina parhus byggt 1910. Här bor du i en svårslagen miljö där det ibland känns som tiden stått still men ändå med stadens puls och utbud runt hörnet. Du njuter av villaträdgårdarnas lummighet och gemyt, med förskola och skola på bekvämt gångavstånd samt med bara minuter till tunnelbana och cykelstråk som tar dig in till stan på mindre än en kvart. Enskedes restauranger, deli och bageri ligger bara ett stenkast bort och är härliga mötespunkter i området utöver de många parkerna. Ga Enskede har med denna svårslagna kombination blivit ett av Stockholms mest efterfrågade villaområden.

Huset erbjuder en totalyta på 150 kvm (boarea 104+biarea 46) och disponeras idag som 5 rok. Bottenvåningen har vardagsrum och kök i fil med en inbjudande planlösning. Från köket hittar vi även utgång till den härliga tomten och altanen. I vardagsrummet finns också en kakelugn som höjer trivseln ytterligare. Det övre planet har två trevliga sovrum, badrum samt uppgång till den charmiga och inredda vinden som går utmärkt att disponera som ett tredje sovrum. (Vinden är på c:a 18 kvm och inte inräknad i den angivna ytan) På källarplanet hittar vi ytterligare ett bra sovrum/allrum, ett fräscht och rymligt badrum/tvättstuga samt diverse bra förvarings och förrådsytor.

Huset har också en för hustypen stor tomt (friköpt) med en välmående gräsmatta med sol dagens alla timmar. Förutom den härliga altanen som också har ett utespa finns ytterligare uteplatser där man med fördel sitter i kvällssolen. Trädgården bjuder även flera fruktträd, bärbuskar, växthus, en underbar blomsterprakt under sommarhalvåret samt en charmig liten damm.

Fiber finns indraget. Uppställningsplats för bilen.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy