Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bollvägen 6, Nybogård, Älvkarleby, Älvkarleby
Typ
Tomt
Tomt
1 513 kvm (friköpt)

Nybyggt 1-planshus i Älvkarleby!

Varmt välkomna till Nybogård och denna nybyggda vinkelvilla från Anebyhus Fokus 133. Ett hus om 6 rum och kök varav 4 sovrum. Här finns stora gemensamma ytor och plats för hela familjen. Huset uppförs i detta nu och kommer stå klart i början av 2023.

Personliga val. Det finns möjlighet till att sätta in både kamin samt köksö efteråt. Ev. möjlighet kan även finns för att välja kakel/klinker i badrum beroende på var vi är i byggprocessen när vi tecknar avtal! På tomten finns det också möjlighet att uppföra ett garage med carport. Bygglov för ett garage på 52 kvm! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Fördelar med detta projekt är att du som kund endast betalar lagfartskostnad för tomtkostnaden. Huset betalas separat. Ingen fastighetsskatt de kommande 15 åren. Ett modernt hus med mycket bra isolering och effektiv värmepump med återvinning ger låga driftkostnader. Ett nytt hus behöver ett minimum av underhåll och ger mer tid över till annat.

Huset uppförs i det populära området Nybogård i centrala Älvkarleby. I Älvkarleby, där Dalälven möter havet, finns allt man kan tänkas behöva för ett bekvämt boende. Affär, restaurang, skola, förskola, idrottsplats, golfbana. Dalälven med fiske och småbåtshamn samt fina promenadstråk. Mellansveriges Riviera, Rullsands havsbad och camping finner ni vid älvens utlopp i Östersjön.

Goda kommunikationer med buss till Gävle, Skutskär, Tierp och med tåg till Gävle, Uppsala och Stockholm.

Obs. Bilderna är endast illustrationer. Kan innehålla tillval etc. mer info i annonsen på mäklarens hemsida. Viss avvikelse kan förekomma i planritning.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy