Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Torpsvängen 22, Lindbacken, UPPSALA
Typ
Bostadsrätt
KVM
146 kvm
Avgift
4 181 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Elegant bostadsrättsradhus i populära Lindbacken

Redo för att få gåshud? För här har ni ett gavelradhus om två plan i alldeles utsökt stuk med häftiga materialval som verkligen sticker ut hakan. Detta är ett boende helt utöver det vanliga med många härliga detaljer så som braskamin, flertal fönsterpartier i industristil och 6,6 meter takhöjd i trapphuset. Bostadsrättsradhuset bjuder på 146 välplanerade kvadratmeter med stora, öppna ytor samt mycket gott om förvaringsmöjligheter såväl inomhus som utomhus. Det charmfulla köket ligger i anslutning till den stora matsalen vilket gör det till en gedigen social yta där det även finns även en läcker braskamin och ett stort glasparti med gjutjärnsdörrar som leder in till vardagsrummet. X-faktor så det lär duga och ljuset flödar således rakt igenom samtliga rum. En cool petroleumblå trappa med svindlande takhöjd och stora takfönster tar oss upp till bostadens andra våning där allrummet utgör övervåningens samlingsrum. Från allrummet når vi bostadens tre sovrum, fördelat på två mindre rum med varsin klädkammare och ett master bedroom med anslutning till badrum och walk-in closet. Huset har även en stor välskött trädgård med bland annat flertal fruktträd och bärbuskar och på husets framsida har man egen parkeringsplats med möjlighet för två bilar.

Lindbacken har växt fram som ett trivsamt och barnvänligt område med matbutik, idrottshall, flertal förskolor samt skola, många lekplatser och nära till naturen. Man har promenadavstånd till Jälla med elljusspår och uppkörda skidspår vintertid. Dessutom finns här bra kommunikationer med buss och även cykelväg in till centrum samt Gränby Centrum/Gränbystaden och påfart till E4 endast 5 minuter bort med bil.

Välkommen hem.

Rumsbeskrivning

Entreplan

Hall
Ljus och välkomnande hall med sko- och hatthylla precis innanför entrén. Vitmålade väggar och tjusig grått fiskbensmönstrad klinker.

Kök
Rymligt kök med kökshalvö i den öppna planlösningen mot den generösa matsalen. Köket har blågröna köksluckor med svarta knopphandtag, ljus bänkskiva i massiv björk och en avställningsyta i grön kolmårdsmarmor. Ovanför arbetsytorna finns vitt kakel och en tjusig öppen hylla i gjutjärn och trä. Exklusiva vitvaror från SMEG med kyl och frys i rostfritt, integrerad spis, fläkt, ugn och diskmaskin. Vitmålade väggar och vitpigmenterat parkettgolv i ask.

Matsal
Väl tilltaget rum mellan kök och vardagsrum med gott om plats för ett stort matsalsbord. Mot vardagsrummet har man ett härligt glasparti med dörrar i gjutjärnsglas. På gaveln finns också ett stort fönsterparti samt altandörr mot uteplatsen vilket ger rummet gott om ljusinsläpp. I matsalen kan man även njuta av den ljuvliga värmen från den charmiga braskaminen. Vitmålade väggar och vitpigmenterat parkettgolv i ask.

Vardagsrum
Luftigt och väl tilltaget rum med ett enormt fönster i industristil mot husets uteplats och trädgård. Rummet har en arbetsbänk mellan de två stora garderoberna varav ena löper vidare längs med hela den inre delen av hallen. Vitmålade väggar och vitpigmenterat parkettgolv i ask.

Inre hall
Genomgångsrum med mycket förvaringsmöjligheter genom ett förråd under trapphuset och en gedigen garderob med skjutdörrar. Här har man även ett förråd där värmepumpen finns. Vitmålade väggar och vitpigmenterat parkettgolv i ask.

Badrum entréplan
Tjusigt helkaklat badrum med golvvärme och belysning med dimmerfunktion. Väl försett med ett blågrönt underskåp, bänkskiva i sten och handfat ovan, spegel, dusch samt toalett. Vitt kakel på väggar och hexagonmönstrad klinker på golv från CC Höganäs.

Uteplats
Stor trädgård delvis avskärmad mot omgivningen tack vare en liten kulle. Uteplatsen har en stor social yta med gott om plats för stort bord. Här finns det även förråd och en lång arbetsbänk med underskåp. I trädgården finns en odlingslott innehållande jordgubbar och lite olika kryddväxter och omkring på tomten finns även krusbär, hallonbuskar, ett äppelträd, två körsbärsträd. Mot grannfastigheten har en häck i avenbok planterats längsmed tomtgränsen för att skilja fastigheterna åt.

Övre plan

Allrum
En läcker petroleumblå trappa med en takhöjd på 6,6 meter leder oss upp till övervåningens allrum. Detta rum är centrerat i mitten av huset och utgör övervåningens samlingsplats. Tack vare de stora takfönstren som finns ovanför trappan blir allrummet ljust och luftigt. Vitmålade väggar och vitpigmenterat parkettgolv i ask.

Sovrum 1
Husets master bedroom är rymligt och har gott om plats för en dubbelsäng samt andra möbler om så önskas. I anslutning till detta rum finns även en väl tilltagen walk-in-closet. I ändan av denna walk-in-closet finns en dörr som leder in till tvättrummet och vidare in till badrummet. Vitmålade väggar och vitpigmenterat parkettgolv i ask.

Sovrum 2
Vid den västra gaveln finns ett sovrum som fungerar perfekt som t ex barnrum. Genom fönster i dubbla väderstreck får rummet gott om ljus och här finns en mindre alkov som kan användas som läshörna eller skötrum. Grågröna målade väggar och vitpigmenterat parkettgolv i ask.

Sovrum 3
I den östra gaveln finner vi ytterligare ett rum, även detta kan användas som ett barnrum. Här har man fönster i dubbla väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. I detta sovrum finns även en mindre walk-in-closet. Vitmålade väggar och vitpigmenterat parkettgolv i ask.

Tvättrum
Husets tvättrum befinner sig mittemellan sovrummets walk-in-closet och badrummet. Här finns gott om plats för både tvättmaskin, torktumlare och det finns även rymlig arbetsbänk med tvättställ samt hyllor för förvaring. Golvet är i grått klinker och gråmålade väggar.

Badrum
Från tvättrummet leds vi in i badrummet. Golvet i badrummet är i grått klinker och väggarna är i vitt kakel varierat med målade väggar i grå färg. Badrummet är rymligt och har plats för badkar, tvättställ och stor avställningsyta. Under tvättstället finns även ett skåp för förvaring och på väggen finns en handdukstork.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2018 Stadgar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

146 kvm

Areauppgift enligt

Föreningen

Gatuadress

Torpsvängen 22

Ort

UPPSALA

Kommun

Uppsala

Lägenhetsnummer

T22

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Flora

Organisationsnummer

769628-9094

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen förvaltar fastigheterna Vaksala-Lunda 27:24, 27:34 och 27:47 i Uppsala kommun. Den totala boytan uppgår till 3 650 kvm fördelat på 25 lägenheter.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. (kontrollerat feb 2020).

TV OCH BREDBAND
Telia öppen fiber (valfri leverantör) Ingår ej i månadsavgiften.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad hos Länsförsäkringar.

BYGGNADSÅR
2016

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

ÖVRIGT
Det tillhör ett uteförråd på baksidan.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Telia öppen fiber (valfri leverantör)
Internet: Telia öppen fiber (valfri leverantör)

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
El - vattenburen värme genom frånluftsvärmepump

VENTILATION
Typ av ventilation: Mekanisk frånluft

Byggnadskommentar

Golvvärme med zonindelning på bottenplan.

FÖNSTER
3-glas isolerglas

ÖVRIGA BYGGNADER
Uteförråd

Utförda renoveringar

RENOVERINGAR RELATERAT TILL FÖRENINGEN
Inga planerade renoveringar i dagsläget. Byggår 2016.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 25

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen är medlem i Södra Lindbackens samfällighetsförening.

Antal lägenheter

25

Byggnader

Byggår

2016

Ekonomi

Månadsavgift

4 181 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Kallvatten, sophämtning och samfällighetsavgift ingår i månadsavgiften.

Andelstal insats

4,0%

Överlåtelseavgift

1 183 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

1 594 SEK/månad

Försäkringskostnad

152 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERINGSINFORMATION FRÅN FÖRENINGEN
Parkering finns på bostadsrättens uppfart.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy