Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Solstrålevägen 63, Storvreta, Uppsala
Typ
Radhus
KVM
101 kvm, biarea 13 kvm
Tomt
257 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Tjusigt gavelradhus i bästa solläge

Välkommen till ett mycket välskött och fräscht renoverat radhus med en välvårdad trädgård, två stora altaner och ett vinterbonat Attefallshus om ca 13 kvm. Radhuset har under senare år renoverats med nya ytskikt i stort sätt alla rum samt kök och två badrum är i modern standard. På entréplan har man ett gediget vardagsrum, läckert kök med rymlig matplats, gott om förvaring samt stora arbetsytor. Vidare finns här en tvättstuga med groventré och ett badrum med dusch. Det övre planet fördelar sig på tre rymliga sovrum där föräldrasovrummet även har en egen balkong med kvällssol och tak ovan. Här har man även en smart inredd klädkammare och ett helkaklat badrum med badkar. Tomten är välskött och trädgården försedd med både fruktträd och odlingslådor med jordgubbar, örter och rabarber. Vid trädgårdens bortre sida finner man det charmfulla attefallshuset vilket har egen luftvärmepump och kan användas som studio, kontor, gästrum eller annat som skulle önskas. Solläget här är alldeles perfekt med förmiddagssol på husets framsida och eftermiddag- och kvällssol på baksidan. Det blir ju inte bättre!

På Solstrålevägen 63 bor man i ett fantastiskt mysigt och trivsamt familjärt område i lugna kvarter. Strax utanför entrén har man en härlig lekplats där gatans barn kan leka tillsammans och i området finns flertal roliga lekplatser, grönytor och natursköna promenadstråk. I närområdet finns både förskola, ICA Solen, restaurang, möbelbutik och in till Storvretas lilla centrum tar man sig på några minuter med cykel eller en kortare promenad.

Storvreta är ett mycket populärt och trivsamt samhälle med goda kommunikationer ca 15 minuters bilfärd utanför Uppsala. Samhället är välkänt för sin lugna atmosfär och barnvänliga miljö. Ni har även naturen strax runt hörnet med närhet till både fina löpspår och vintertid uppkörda skidspår. Detta är ett utmärkt pendlarläge där Upptåget tar en in till Uppsala city på 10 minuter och det är även enkelt att ta bilen via påfart till E4:an.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy