Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Stegeborgsgatan 17, Brinken, Motala
Typ
Villa
KVM
128.0 kvm, biarea 48.0 kvm
Tomt
907 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Högt belägen familjevilla i gott skick

Välkomna till Stegeborgsgatan 17 i Brinken! Här bor ni i lugnt och barnvänligt kvarter i renoverad villa på lättskött trädgårdstomt med närhet till såväl centrum som till naturen. För er som pendlar tar ni er smidigt till centralstationen eller med bil ut på Linköpingsvägen, riksväg 50 eller Vadstenavägen.

Väldisponerad planlösning som erbjuder öppna och sociala ytor på entréplanet med modernt renoverat kök med köksö, intilliggande matplats och vardagsrum samt utgång till ett av två trädäck. Vidare finns ett helkaklat duschrum, stor möblerbar hall och ett sovrum/kontor på entréplanet. En trappa upp har vi den privata delen av bostaden med tre sovrum i bra storlek varav ett har utgång till den härliga balkongen med högt och fritt läge där ni har sol på eftermiddag och kväll. I källaren finns en väl tilltagen tvättstuga, vinkällare, helkaklat duschrum, bastu och pannrum/förråd. Bostaden värms upp med luft-/vattenvärmepump samt två gjutjärnskaminer. Bilen parkeras i garaget med utrymme för en bil eller på uppfarten där det finns utrymme för två bilar. Trädgården är lättskött och här finns en stor gräsyta som passar för lek och spring samt äldre fruktträd. Vidare finns växthus, lekstuga samt två stora uteplatser/trädäck varav det ena med pool. Fiber finns indraget.

Inom gång-/cykelavstånd finns förskola och skola, vårdcentral, busshållplats, lekplats, elljusspår i Fålehagen, pizzeria, närbutik mm. Till Motala centrum och centralstation tar ni er på fem minuters bilfärd.

Huset är besiktigat, kontakta mäklare för att ta del av protokollet.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy