Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Källsby 222, Källsby, Jörlanda
Typ
Villa
KVM
122.0 kvm, biarea 18.0 kvm
Tomt
1 723 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Slående utsikt över Hakefjorden!

Om ni har möjlighet att vänta ett tag så kommer snart möjligheten att förvärva denna villa. Här bor ni bekymmersfritt i detta magnifika hus uppfört år 2018 om 122 m² med en slående utsikt över Hakefjoden. Flertalet och väl tilltagna altandäck där ni följer solen. Utöver det har ni en vedeldad badtunna och ett charmigt Lusthus med tillhörande altandäck på höjden. Inne i huset är standarden mycket hög med bl.a. ett stilrent kök från välrenommerade Ballingslöv och på golvet löper enstavsparkett. Kök, matsal och vardagsrum ligger i en öppen och social planlösning med en stämningsfull kamin. Stora fönsterpartier med utgång till altandäcket binder samman ute och inne. Stort Master bedroom med walk in closet som även går att nyttja som ett extra sovrum. Badrum modell större med bastu, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Spotlights och fönster. Välutrustat med kommod, spegel, vikbara duschväggar i glas, och wc. Fiber indragit och Sonos. På fastigheten finns även en gäststuga om ca 20 m² som går att använda efter behov. Fastigheten är utanför detaljplan. Kontakta mäklaren för mer info.

I närområdet hittar ni badplatser, där ni själva väljer mellan sandstrand eller klippor. Utöver bad- och båtliv finns det mycket trevliga löpvägar, promenadstigar och trivsamma skogar att ströva runt i. Bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg, ca 30 minuter med bil. Pendel från Stora Höga. Skola, ICA och bageri hittar ni även i Jörlanda.

Dokument (pdf)

Fastighetskarta

Länkar

Film

Allmän information

Pris

5 995 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Tomtareal/mark

1 723 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

122 kvm

Biarea (BIA)

18 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Källsby 222

Ort

Jörlanda

Kommun

Stenungsund

Taxeringsår

2021

Värdeår

1993

Taxeringsvärde byggnad

2 086 000 SEK

Taxeringsvärde mark

829 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 915 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

STENUNGSUND KÄLLSBY 2:18

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1933

Om-/tillbyggnadsår

2018

Typ av ventilation

Självdrag

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Försäkringsinformation

Försäkrat till fullt värde: Nej

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Stenungsund Källsby Ga:4

Gemensamhetsanläggning

Stenungsund Källsby Ga:7

Gemensamhetsanläggning

Stenungsund Källsby Ga:10

Rättigheter förmån

Avtalsservitut: Väg mm - Se beskrivning

Inteckning

Inteckningar

8

Totalt belopp

3 220 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl