Länk kopierad!

Visningar

sön 30 jan 10:00 - 11:00
Välkommen på visning -obligatorisk anmälan!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 900 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Frödingsvägen 7, Götetorp, Skoghall
Typ
Villa
KVM
132.0 kvm
Tomt
1 371 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Villa med stor altan och inglasat uterum

Varmt välkomna till Frödingsvägen 7 på en lugn och barnvänlig gata. Här finner ni ett enplanshus med ett stort inglasat uterum om 30 kvm och fantastisk utemiljö med altandäck i söder- och västerläge, gräsmatta mot ett mindre skogsbryn, ett friliggande gästhus om ca 16 kvm samt friliggande garage. Huset har ett ljust vardagsrum med hela fem meter i takhöjd och öppet till nock, med en centralt belägen braskamin. Här finns gott om utrymme för soffgrupp, matplats och umgängesytor. Kök med diskmaskin, kyl och frys i rostfritt samt plats för mindre matbord. Badrum och tvättstuga med badkar, wc samt förvaringsutrymmen. Vidare finns ytterligare ett duschrum med wc samt två sovrum i bra storlekar.

Frödingsvägen ligger på populära Götetorp med promenadavstånd till det nybyggda Götetorpsskolan (F-6) och Mörmoskogens förskola. Inom området finns flera skogsområden, pizzeria, busshållplatser samt idrottsplats.

Rumsbeskrivning

Hall

När ni kliver in genom ytterdörren möts ni av en "kallhall" med en mörk plastmatta lagd på betonggolv. En vägg består av husets tegelfasad, den andra av yttervägg. Innanför finns en inre hall med marmorklinkers och luftvärmepump med ac-funktion (ca 2015).

Vardagsrum

Centralt beläget i huset finns vardagsrummet vilket är stort och luftigt med tak öppet till nock (5 meter) och spotlights. Rummet renoverades 2010 med parkettgolv (slipbar), nya fönster med rullgardiner, braskamin (tar 50 cm långa vedträn) med framförliggande marmorklinkers. Värms upp via luftvärmepumpen, men förberett för installation av vattenburet element vid fönstret.

Uterum

Inglasat isolerat uterum om ca 30 kvm med skjutdörrar ut mot altanen. El finns utdraget. Även detta rum har vacker rymd då det är öppet till nock.

Duschrum

Rummet renoverades på 70-talet och har plastmatta på golvet och kaklade väggar. Wc, handfat, dusch och fönster.

Kök

Kök med klickgolv och tapetserade väggar. Förvaring i under- och överskåp bakom vita luckor, diskbänk och laminatbänkskiva med bakomliggande ljust kakel. Diskmaskin (ca 2011), spis och ugn (ca 2011), kyl och frys i rostfritt (ca 2007). Utrymme för matbord.

Badrum och tvättstuga

Med plastgolv och halvkaklade/målade väggar. Badkar, wc, handfat, tvättmaskin (ca 2010) och förvaringsskåp. Innanför badrummet finns pannrummet med målat betonggolv.

Sovrum 1/Matplats.

Ligger i anslutning till hallen och har parkettgolv och strukturtapet. Garderobsvägg.

Sovrum 2

Renoverades för ca 2019. Då byttes höger sida av yttertaket med råspont, reglar, takpapp. Väggarna renoverade med isolering, gipsväggar och ommålat innertak. Plastgolv och altandörr.

Dokument (pdf)

Planlösningar Tomtkarta Satelit Tomtkarta

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 900 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Tomtareal/mark

1 371 kvm

Tomtbeskrivning

Tomtarea 1 371 m² (friköpt).

Boarea (BOA)

132 kvm

Boareabeskrivning

Enligt uppmätning av PPS Consulting. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet.

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Frödingsvägen 7

Ort

Skoghall

Kommun

Hammarö

Taxeringsår

2021

Värdeår

1956

Taxeringsvärde byggnad

1 130 000 SEK

Taxeringsvärde mark

743 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 873 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

Götetorp 1:133

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Friliggande villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1956

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten. Sommarvatten finns via samfällighet för ca 500kr/år.

Taktyp/takbeklädnad

Schingel och taktegel

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Fjärrvärme

Stomme

Trä

Fasadtyp

Puts/tegel/träpanel

TV/Internet beskrivning

TV och Internet via kabel-tv förening:
https://lillvallakabeltv.se/

Uteplatsbeskrivning

Stort inglasat uterum med tak i samma nockhöjd som huset, vilken övergår i en altan i västerläge. Altanen löper sedan vidare runt gaveln i ett söderläge och sedan ner till figgeboden.

Övriga byggnader

-Isolerad friggebod/gästhus om ca 16 kvm med utdragen el och nätverkskabel, spotlights och klickgolv. Har använts som ungdomsrum. Renoverades 2010.
-Fristående garage, delat med grannen.

Byggnadskommentar

-Ett tidigare bygglov för utbyggnation finns. Ritningar kommer.
-Eldstad är sotad och kontrollerad 2022-01-19. Vid nästa sotning behöver en stege vara monterad på taket, så att sotaren kan nå skorstenen.

Radonkommentar

Radonmätning kommer att utföras

Driftskostnad

Vatten och avlopp

9 100 SEK/år

Årlig elförbrukning

10 411 kWh/år

Elkostnad

11 000 SEK/år

Försäkringskostnad

3 700 SEK/år

Uppvärmning (fjärrvärme)

14 000 SEK/år

Summa driftkostnad

37 800 SEK/år

Antal personer i hushållet

2

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Avstyckningsplan (1933-09-16)

Inteckning

Inteckningar

5

Totalt belopp

1 278 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta