Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sillagatan 3, Åbytorp, Kumla
Typ
Villa
KVM
312.0 kvm, biarea 90.0 kvm
Tomt
847 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Bo i ert egna kapell med en modern twist! Uthyrningsmöjligheter!

Mitt i Närke hittar ni denna unika villa, belägen på villagata i familjära Åbytorp står Kapellet praktfullt och omfamnat av en välplanerad och lättskött stadsträdgård. Innan för de skogsgröna dörrarna möter ni bostadsytor som planerats minutiöst i sin färgsättning i allt från kakelfogar till snickerier. Varje rum har sin egen personlighet som tar uttryck i allt från lekfullt och innovation till mer klassiska kombinationer.
Kapellets hjärta och mest i ögonfallande yta är stora salen som präglas av den häftiga enorma rymd som takhöjden och ljusinsläppet ger. En yta som idag spelar en huvudroll i Egastronomis matstudio men som likväl går att nyttja som vardagsrum eller varför inte butik eller kontor? Valmöjligheterna är många! Känns huset bekant? Ni kanske har sett det i SVTS underhållningsprogram " vem bor här", läst magasinet CAJSA eller varit en av dom som smakat på en unik middagsupplevelse.

ANVÄNDNINGSOMRÅDE - Bostadsbyggnaden har en unik mångsidighet med sina stora ytor, flertalet entréer och källarplan. Nuvarande ägare bor i ena delen av entréplanet, har restaurangverksamhet i andra änden och hyr ut lägenheten på ovanvåningen. Notera att driftkostnaden går att påverka kraftigt beroende på hur husets används då stora delar av husets elförbrukning idag utgörs av verksamheten som bedrivs i entréplanets norra del.

OMRÅDET- Det bekväma läget med skola och bussförbindelser ger familjen en en unik möjlighet att både leva det bekväma livet med lekkamrater och skolgång samtidigt som man uppfyller det vuxnas dröm om och få bo i en storslagen boendemiljö!

PENDLING - Närheten till påfarten till E20 gör Åbytorp till en bra pendlingsalternativ både till länets större tätorter men också mot såväl Stockholm som Göteborg som nås på strax över 2 respektive 3 timmar. Kumla tågstation har tågförbindelser mot STHLM och från Hallsberg tågcentral går snabbtåg som tar er till Sthlm på 1:40.

VISNING - Pga rådande omständigheter ber vi er boka en ankomsttid på visningsdagen, kommer du via hemnet bokar du genom att gå in på annonsen och vidare till annonsen via mäklarens hemsida! Notera att tiden ni bokar avser er ankomsttid för att undvika trängsel vid entrén.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy