Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Backgatan 21, Ljungarum, Jönköping
Typ
Villa
KVM
147 kvm, biarea 100 kvm
Tomt
1 008 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

PERFEKT FÖR DEN VÄXANDE FAMILJEN!

Välkommen till populära Ljungarum och denna renoverade villa med stort tomt på Backgatan 21. Här finner Ni en välskött och moderniserad villa på gatans bättre lägen med grönskande trädgård och altan i västerläge där solen mer än gärna avnjutes. Backgatan är en lugn och minst sagt familjär gata där barnen gärna släpps ut för lek och spring. Denna villa är ett optimalt val för den kräsne köparen som efterfrågar genomgående hög strandad. Fin färgsättning präglar hemmet som vidare kombineras med smakfulla materialval.

Omfattande renoveringar utfördes år 2016 med bland annat kök, badrum, genomgående golvvärme på entréplan, ny el, stambyte av VVS, WC samt ytskikt(golv, väggar, tak och listverk). Nytt tak samt nya fönster år 2020 samt trädäcket uppfördes år 2019.

På entréplanet erbjuds ljus och luftig hall, helkaklad WC, ljust och härligt vardagsrum, goda sällskapsytor i anslutning till köket samt utgång till husets baksida med både stor altan, uterum och en grönskande trädgård. Här beklär enstavsparkett golvet. På övre plan finner Ni tre rejäla sovrum med tillhörande förvaring och ett badrum med badkar. Källarplan med flertalet förråd och tvättstuga. Övriga byggnader så som garage med förråd och växthus.

Här finner ni lugnet och tryggheten på lugna idylliska villagator med fina angränsande grönområden. På några minuters bilfärd, allt med goda busskommunikationer tar ni er till shoppingområdet Solåsen och nästan lika snabbt till citys utbud. Dessutom har ni cykelavstånd till sjukhuset. På Backgatan ligger villorna harmoniskt placerade på lagom stora tomter och ett speciellt lugn infinner sig i harmoni av trädgårdsbestyr och glatt lekande barn.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy