Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Strandvägen 34, Tyresö Strand, Tyresö
Typ
Villa
KVM
210.0 kvm, biarea 60.0 kvm
Tomt
2 375 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Elegant villa med storslagen havsutsikt.

Välkommen till en magnifik arkitektritad villa på Strandvägen 34. Ett boende utöver det vanliga där du redan vid entrén slås av den hänförande utsikten ut över Erstaviken som upplevs genomgående ifrån hela huset via stora panoramafönster. En underbar villa som karaktäriseras av en exklusiv modern design på totalt 268 kvm och som genomgående erbjuder en tilltalande planlösning i samtliga våningsplan.
Entréplanet med sina stora panoramafönster ut mot havet och öppna planlösning blir husets naturliga samlingspunkt och skapar en härlig direkt kontakt mellan inne och ute. Stora skjutdörrar i glas ut mot den påkostade utemiljön med en generös trädäckad altan med pool och möjlighet till flera olika utemiljöer. På altanen lyser solen hela dagen och bjuder på en magisk kvällssol och solnedgång.

- Stor representativ villa
- Högt fritt insynsskyddat läge
- En villa för dig som söker något utöver det vanliga
- Modern familjevilla med strålande sjöutsikt
- Underbar trädäckad terras med pool,
- Ritad av arkitekt Anders Holmberg och uppförd av Intressanta hus
- Genomgående tidlösa och stilrena materialval.
- Generösa sovrum
- Sol från morgon till solnedgång

En välkomnande entréhall med praktiskt kapprum för ytterkläder samt en klädkammare I den här delen finner du ett av huset duschrum/gästtoalett. Rakt fram öppnar den sociala delen upp sig med ett vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot havet allt i delvis öppen miljö med ett underbart generöst kök med stor köksö i mitten. Det här är verkligen ett kök för hemmakocken med gott om plats både till förvaring och bra med arbetsbänkar, här umgås gärna både familj och vänner och njuter av den hänförande utsikten som köket erbjuder genomgående. Stora skjutdörrar i glas ut mot den fantastiska terrassen och ett stort uterum i direkt anslutning till köket gör att hela den här delen flyter ihop i en underbar social miljö att bli avundsjuk på. På terrassen finns även en pergola samt ett förråd.
Från köksdelen når du via praktiska skjutdörrar ett rymligt allrum /tv-rum samt ett av husets sovrum, det här planet erbjuder ytterligare ett sovrum/kontor som nås även det via skjutdörrar via vardagsrummet.
Husets privata del finner du på övervåningen med en takhöjd på över hela 4 meter, en möblerbar hall med höga fönster och ingång till familjens två generösa sovrum varav ett master bedroom med walk in closet från hallen når du ytterligare en klädkammare. Från sovrummen är det en magisk utsikt ut över Erstaviken och här ges möjlighet till ett sovrum till om så önskas. På det här planet finner du även husets tvättstuga som även den bjuder på en magisk utsikt. I mitten på det här våningsplanet ligger ett stort badrum.
Från hallen via en trappa ner till ett stort härligt rum med egen entré på 60 kvm som bjuder alla olika typer av användning. Idag används rummet som ett stort härligt allrum med plats för både soffgrupper, kontor och pingisbord, Se alternativ planlösning för att göra två sovrum här nere samt ett allrum. I det förrådet som finns på det här planet är det förberett för ett duschrum. Här finner du även huset pannrum/teknikrum med förrådsmöjligheter.
Vattenburen golvvärme i samtliga våningsplan.

Lättskött tomt med carport samt plats för flera bilar på uppfarten.
Det här är verkligen en unik villa som måste upplevas på plats för att uppskatta och förstå dess fantastiska läge och unika karaktär. Ett drömhem för den kräsne som söker något utöver det vanliga.

OMRÅDET
Tyresö Strand är ett mycket exklusivt och populärt område i natursköna Tyresö.
I lugn skärgårdsmiljö innehar man direkt närhet till populära Strandbadet, båtklubbar, lekplatser samt Erstaviks naturreservat ? spendera sommardagarna på stranden och vinterdagarna på Erstavikens is.
På korta avstånd finner vi Tyresö Strandtorg, här erbjuds flertalet restauranger, frisörsalonger, ett omtyckt café och dagligvaruhandel (Coop).
Populära skolor som Strandskolan (åk F-9), Tyresö Skola (åk F-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan finns att tillgå.
Busshållplats finns en kort promenad från huset med bussar till Gullmarsplan. Vill man så finns det på kort avstånd anslutande bussar som tar er hela vägen in till T-centralen (Vattugatan).
Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål.
Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd.
Nackareservatet ligger endast ett stenkast bort och det är nära till Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden.
I Tyresö Strand har du också närhet till flertalet båtklubbar, badplatser, Waxholmsbåtar som tar er längre ut i skärgården samt oändliga möjligheter för aktiviteter såsom ridning, sportfiske och golf.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy