Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 5 500 000 SEK
Se budhistorik
BesiktigadBesiktigad

Visningar

lör 30 sep 14:00 - 14:30
Välkommen att boka in dig på visningstiden via SkandiaMäklarnas hemsida.
sön 1 okt 14:00 - 14:30
Välkommen att boka in dig på visningstiden via SkandiaMäklarnas annons.

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Hagabergsvägen 16, Hagaberg, Trosa
Typ
Villa
KVM
137.0 kvm, biarea 54.0 kvm
Tomt
889 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk enplanare i Hagaberg

Hagabergsvägen 16 är ett hem med överraskningar. Bakom den vita putsade fasaden döljer sig ett fantastiskt enplanshus med extra hög takhöjd, trevliga sällskapsytor och moderna materialval.
Det är stilrent med en tidlös prägel. Utan att kompromissa en centimeter på kvalitet, funktion och komfort.
Hjärtat i huset är husets mitt där kök och vardagsrum möter varandra med fönster som accentuerar takhöjden. Två sovrum och två generösa badrum samt klädkammare förenklar vardagspusslet. Spabadet och uterummet står för guldkanten i tillvaron. Och varför inte göra ett rum till biljardrum? Du får också goda förvaringsmöjligheter med flera klädkammare och förråd.
Komplementhuset ger dig antingen plats för tonåringen, övernattande gäster eller ett härligt hemmakontor. Tomten är en vacker naturtomt med rum för utemöbler på framsidan och med spabad på baksidan.
Hagaberg är ett omtyckt nybyggt område. Med 5 minuters bilfärd ner till centrala Trosa men både skola, affärer och vårdcentral bara en lagom kort promenad bort. Natur och skog alldeles bredvid.

Du är varmt välkommen hem till denna fina huspärla!

Rumsbeskrivning

Välkommen in till en vacker putsad enplanare i Hagaberg. Det putsade vita huset möter dig med en trevlig trädäckad altan på framsidan. Entrén är praktiskt under tak på sidan av huset. Du kör upp bilen på den asfalterade uppfarten och parkerar i carporten. Du kan välja huvudentrén in till husets hall eller gå in via groventrén.
Innanför huvudentrén ligger praktisk klinker på golvet och du har goda förvaringsmöjligheter för avhängning i garderoben. Redan här slås du av den magiska takhöjden. Ljus släpps in från fönster bredvid ytterdörren. Sedan kliver du in i hjärtat av bostaden med kök och vardagsrum i ett. Rummet är stort och rymligt med högt i tak och flera fönster för härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man även uterummet som vetter mot altanen med spabad. Stora härliga fönsterpartier ger fint ljusinsläpp även här. Gott om plats för soffgrupp eller matgrupp.
Huset har två stora sovrum varav ett sovrum har ensuite med klädkammare och badrum. Båda badrummen är utrustade med kakel och klinkers. Spegel, dusch och handdukstork. Svart kommod med handfat.
Det rymliga köket är stilrent och modernt med luckor i vitt fr Kvik och bänkskiva i svart granit. Rostfri kyl och frys, spishäll, ugn, micro och diskmaskin, allt från Siemens. En vacker detalj är fönstret ovanför diskhon och de stora gråa klinkerplattorna. Huset har golvvärme för komfort året om. Tvättstugan med groventré har gråa klinkerplattor och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt en smidig funktion till din strykning.
Du möts hela tiden av små överraskningar i huset. Huset är byggd med god kunskap och hantverksskicklighet. Allt för att göra vardagspusslet enklare och smidigare. Och varför inte ett biljardrum i huset?
Här har man lagt ner tid och energi på att bygga ett hus för att göra vardagen smidig men aldrig utan att kompromissa på att göra huset inbjudande och med livsnjut.
Även tomten är som gjord för det praktiska och livsnjutiga livet. Du får en härlig plats för socialt umgänge med altan och spabad. Och den vackra naturtomten ger dig lagom med trädgårdsfix.
Komplementhuset är en praktisk lösning för hemmakontor, övernattande gäster eller tonårshäng.
Som boende i området Hagaberg har du nära till allt. Du tar dig till hamnen och Trosas pittoreska innerkärna på endast 10 minuter.
Skolor och affärer når du områdets flera promenadvägar. Det är dessutom nära kommunikationer för pendlaren. Och för motionären finns natur och skog alldeles inpå knuten.

Hagabergsvägen 16 är en liten pärla. Öppna dörren och kliv in.
Ett ljust, funktionellt och vackert hem väntar på dig.

Dokument (pdf)

Planlösningar Fasadritning Frågelista Tomtkarta Detaljplan Besiktningsprotokoll Energideklaration Radonindikering

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

5 995 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

4 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Tomtareal/mark

889 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Trädgårdstomt. Asfalterad uppfart, gräsytor/planteringar. Altaner runt huset.

Boarea

137 kvm

Boareabeskrivning

Enl säljaren är huset 153 kvm där launchen är inräknad i BOA. BIA är enl säljaren 38 kvm. Är arean viktig för dig som köpare är du välkommen att kontrollera ytan själv.

Biarea (BIA)

54 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Hagabergsvägen 16

Ort

Trosa

Kommun

Trosa

Taxeringsår

2021

Värdeår

2017

Taxeringsvärde byggnad

2 220 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 031 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

3 251 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

TROSA ÄPPLET 2

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2017

Utförda renoveringar

Nybyggnation fr 2017

Typ av byggnad

1-plans hus

Typ av ventilation

Mekanisk till- och frånluft med återvinning

Fönster

Isolerglasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Betongplatta

Typ av uppvärmning

Bergvärme; vattenburen golvvärme

Stomme

Plåt/Trä

Fasadtyp

Puts

TV/Internet beskrivning

Fiber

Uteplatsbeskrivning

Altan; På framsidan av huset
Uterum; Varmbonat uterum med glaspartier att öppna
Altan/SPA; sittplats vid spa bad

Övriga byggnader

Carport bakom huset med parkeringsyta
Komplementshus om ca 40 kvm; Förråd, kontor. Isolerat och varmbonat

Fel och brister

Se säljarens frågelista samt protokoll från säljarens Besiktning.

Ekonomi

Kommentar

I kostnaden för vatten och avlopp ingår kostnaden för renhållning. I kostnaden för uppvärmning ingår kostnaden för hushållsel.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

10 540 SEK/år

Uppvärmning

41 899 SEK/år

Årlig elförbrukning

18 562 kWh/år

Försäkringskostnad

4 590 SEK/år

Försäkringsinformation

Trygg Hansa

Summa driftkostnad

57 029 SEK/år

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Carport samt parkeringsytor på tomten för flera bilar.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 29/3 2023

Specifik energianvändning

49 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

89 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Niklas Sjöberg, FST Husbesiktningar AB

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Detaljplan (2010-11-10)

Planer och bestämmelser

Långnäs 5:1 och 5:2 mfl, Detaljplan (Beslutsdatum: 2010-11-10, Registreringsdatum: 2011-04-20, Senast ändrad: 2020-07-17)

Inteckning

Inteckningar

2

Totalt belopp

2 300 000 SEK

Beskrivning

Övrigt

Ett av sovrummen som idag är ett biljardrum kan bli 2 mindre sovrum varav ett med klädkammare, se Alternativ planlösning under Dokument. Säljaren erbjuder köparen att iordningställa en mellanvägg samt dörr till hallen ifall önskemål finns. Ytskikt på nya väggar ombesörjes av köparen. För mer info kontakta mäklaren.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl