Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Anemongatan 67, Bårslöv, Helsingborg
Typ
Radhus
KVM
96 kvm
Tomt
187 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Välplanerat 1-plansradhus på klockren hörntomt med inglasat uterum, uteplats, förråd & garage!

Varmt välkommen till detta mycket attraktiva radhus uppfört i ett plan med adress Anemongatan 67 i Bårslöv. Här finner vi ett friköpt radhus placerat på hörntomt med riktigt bra disponering, inglasad uterum, förråd och garageplats. Fastigheten är genomgående fräsch och i inflyttningsklart skick.

Invändigt fördelas 96 kvadratmeter på fyra rum och kök. Arbetsvänligt kök uppfräschat 2021 med nymålade köksluckor och uppdaterade vitvaror. I anslutning till köket finner vi plats för matbord och utgång till det inglasade uterummet, vilket erbjuder gott om plats för större socialt möblemang. Vardagsrummet ligger till vänster om entrén och rymmer ett rejält soffmöblemang. Vidare finner vi tre sovrum med plats förvaring, varav ett master-bedroom. Två helkaklade badrum med duschhörna, det ena genomgick renovering 2017. Från köket når man grovköket som erbjuder tvättmaskin och torktumlare och i anslutning ligger även en klädkammare. Planlösningen är trivsam med sina öppna ytor och lättmöblerade rum. Från det inglasade uterummet når man den lättskötta trädgården som dessutom är insynsskyddad och erbjuder för/efter-middagssol.

Kort och gott är detta ett riktigt lättskött boende beläget på populärt område alldeles utanför Helsingborg. Här finns fantastiska strövområden, skola, dagis samt goda kommunikationer till de centrala delarna av Helsingborg med allt vad det för med sig avseende nöjen, shopping, restauranger och annan samhällsservice.

Varmt välkomna att besöka detta synnerligen trivsamma radhus på omtyckt område. Bokning görs på annonssidan, anmälan krävs.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy