Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Askegatan 1A, Nyvång, Åstorp
Typ
Radhus
KVM
135 kvm
Tomt
425 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Trevligt parhus Inflyttningsklart 2021! Öppna ytor, stora rum & trädgård med mycket potential!

I populära Nyvång, precis intill åkerfälten och det mycket lugna läget, finner vi detta nyproducerade parhus som står redo att ta emot sina nya ägare Q1 2022. Utvändigt erbjuds en stilfull vit putsad fasad kombinerad med stenlagt uppfart och härligt trädäck, en riktigt trevlig kombination. Invändigt - kvadratsmart disponering med flera rymliga rum, härliga detaljer, driftsnål energi och hög komfort. Lägg där till bekvämligheter som uteförråd, 1-2 p-plats och en trädgård med mycket potential!

Radhuset fördelar sina 135 kvadratmeter på två plan. Socialt entréplan med arbetsvänligt IKEA-kök, lättmöblerat vardagsrum med stora ytor som möjliggör separat matbordmöblemang. Från vardagsrummet når vi den potentialrika trädgården som ligger i soligt syd/väst-läge. Vidare finner vi två helkaklat badrum med grå klinker på golv och vit kakel på väggar. Badrummet på entréplan erbjuder duschhörna och badkar finner vi på övre plan. Praktiskt grovkök/tvättstuga och gott om plats för förvaring. Huset erbjuder upp till fem sovrum i olika storlekar, vilket fördelas på två plan. Sammantaget finner vi ett gediget, välbyggt stenhus som utvändigt erbjuder en fridfull trädgård med stora möjligheter för den trädgårdsintresserade.

Nyvång - mest känt för sin familjevänliga närhet till skola, service, natur och kommunikation. Här bor familjen tryggt i en trevlig och modern bostadsmiljö. Närheten till tågstation i Åstorp, busshållplats, E4/E6 samt väg 112, skapar praktiska möjligheter för pendlaren och familjen.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy