Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 395 000 SEK / Utgångspris
Adress
Lillhagsvägen 11, Älvsjöbadet, Bandhagen
Typ
Radhus
KVM
125 kvm
Avgift
4 093 SEK / mån
Rum
5 rum

topprenoverat brf-radhus med dubbla uteplatser på eftertraktat läge i barnvänligt kvarter

Varmt välkommen till detta mysiga brf-radhus på lugna och eftertraktade Lillhagsvägen 11,

Här får du en bostad med uteplats på både fram och baksidan vilket ger barnen flera ytor att leka på och är perfekt för soldyrkaren som alltid vill kunna komma åt solen. Den stenlagda uteplatsen på framsidan ligger i bästa sydväst och har plats för loungemöbler och cafégrupp. Den är dessutom trevligt insynsskyddad av en grönskande häck med en liten gräsyta framför. I den grönskande och lummiga oasen på baksidan har vi en trevlig altan som erbjuder morgonsol vilket gör det till en perfekt plats att njuta av en familjefrukost, en brunch eller en kopp kaffe på. Här finns det även goda förutsättningar för magiska grillkvällar med familj och vänner. Dessutom gräsmatta med massor av lekyta för barnen.

Bostaden är fördelad över två plan där sociala ytorna; vardagsrum och kök kombinerats med ett storslaget badrum med tvättmaskin på nedre plan. Här finns också det moderna och smakfulla köket från ikea som är fullt utrustat med maskiner, bra arbetsytor, gott om förvaring och matplats för ca 6 personer. Vardagsrummet med stora fönsterpartier mot husets baksida har plats för stor soffgrupp och stora sällskap om ca 8-10 personer. Perfekt när man har gäster och större tillställningar.

Tar man trappan upp kommer man till husets övre plan. Här har man samlat samtliga sovrum med ytterligare ett badrum och en allyta som vid behov kan göras om till ett fjärde sovrum för den större barnfamiljen. Dem luxuösa badrummen på båda planen ger en äkta hotell- och spakänsla där det ena är snyggt inrett med duschväggar i industriglas och det andra med ett härligt bubbelbadkar. Sovrummen är stora och ger gott om utrymme för barnen att få en egen säng samt ytterligare möblemang utan att behöva trängas.

Detta mycket påkostade brf-radhus är totalrenoverat 2020 med exklusiva materialval och alla ytskikt har fräschats upp med nymålade väggar och nylagda trestavsparkettgolv i mattlackad ask och klinkergolv av Carrara blank & Premium Marble Anthrazit.

Föreningen är stabil och skuldfri. Det är gångavstånd till två förskolor belägna på samma gata och ca 1 km till närmaste grundskola i närområdet. På ca 7 minuters promenad tar man sig även till tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 25 minuter. Goda busskommunikationer och bara 5 minuter med direktbuss till Älvsjö station med pendeltåg som trafikerar sträckan Södertälje-Märsta/Uppsala C och Nynäshamn-Bålsta. Nära tillgång till lummiga Älvsjöbadet där det finns plaskpool för de allra minsta. Närmaste matbutik och service ligger ca 1 km bort.

Kontakta mäklaren för mer information om bostaden och privata visningar.

Rumsbeskrivning

Nedre plan:
Hela nedre planet har totalrenoverats 2020 innebärandes att kök, badrum och samtliga ytskikt i alla rum förutom klädkammaren och under trappen, har gjorts. OBS! endast ytskikten är renoverade, inte el och rör.

Uteplats framsida
Stenlagd uteplats med gott om sol i bästa sydväst läge vilket innebär många soltimmar. Plats för loungemöbler och cafégrupp. Trevligt insynsskydd av grönskande häck. Lite gräsyta med eventuella odlingsmöjligheter.

Hall
Välkomnande snygg och nyrenoverad hall (-20) med schysst golv av Premium Marble Anthrazit och vitmålade väggar. Plats för avhängning av kläder samt skor. Plats för att ställa in en garderober för den som vi vill kunna gömma undan ytterkläder etc.

Kök
Topprenoverat kök (-20) från Ikea med exklusiv touch och smakfulla gråa skåpsluckor. Gott om både arbetsytor samt förvaring. Fantastisk vit bänkskiva av stenmaterial och stora klinkerplattor av Premium Marble Anthrazit 60 x 60 cm på golvet och ovan bänkskivan. Matplats för ca 6 personer. Vitmålade väggar. Fönster med utsikt mot framsidans uteplats.

Maskinell utrustning (2020) i form av:
-Integrerad diskmaskin.
- Spisfläkt.
- Inbyggd ugn
- Inbyggd micro
- Stor hel kyl
- Stor hel frys

Badrum
Påkostat och modernt badrum med luxuös känsla. Helkaklat med klinkerplattor i Carrara blank 59x59 cm rektifierat av beige kulör. Vattenfallsdusch med snygga vikbara duschväggar i industriglas med svarta karmar vilket ger en riktigt pampig känsla. WC, handfat med kommod och badrumsspegel upplyst med snygg LED-belysning. Tvättmaskin och bänk med smart arbetsyta. Vägghängt svart badrumsskåp.

Klädkammare
Praktisk klädkammare med massor av förvaringsyta. Kan användas som förråd.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med vitmålade väggar och nytt golv i trestavsparkett av mattlackad ask. Gott om plats för stor soffgrupp och TV-möbler. Utgång till altanen och den grönskande lummiga baksidan.

Uteplats (Baksida)
Fantastisk baksida med morgonsol och mysig altan med plats för grill och soffgrupp. Större gräsyta som löper ut till föreningens gemensamma yta. Perfekt för när barnen vill springa runt och leka. Insynsskyddad av vacker grönska.

Övre plan
Bortsett från badrummet så har alla rummen på övervåningen trestavsparkett av mattlackad ask.

Allrum
Allrumsyta som med enkelhet kan stängas igen och utgöra ett till sovrum. Idag brukas det som allrum med soffgrupp och TV. Fönster mot framsidan. Vita väggar.

Sovrum 1
Sovrum som kan brukas efter behov. Plats för dubbelsäng och sovrumsmöbler. Vita väggar.

Badrum
Snyggt badrum i samma stil som på nedre plan. Helkaklat med klinkerplattor i Carrara blank 59x59 cm rektifierat av beige kulör. Vägghängt svart badrumsskåp. WC, handfat med kommod och badrumsspegel upplyst med snygg LED-belysning. Här uppe har ni även ett lyxigt bubbelbad för maximerad avkoppling.

Sovrum 2
Master bedroom med grönskande utsikt mot baksidan. Gott om plats för både dubbelsäng och barnsäng. Två stora dubbelgarderober med skjutdörrar. Vita väggar.

Sovrum 3
Används idag som lekrum men kan med fördel nyttjas som sovrum med plats för säng och sovrumsmöbler. Vita väggar. Fönster mot baksidan.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning 2020

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

6 395 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Boarea (BOA)

125 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Lillhagsvägen 11

Ort

Bandhagen

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

11

Våningsplan

2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Älvsjöbadet nr 4

Organisationsnummer

716421-3519

Allmän information

BRF Älvsjöbadet 4 är en bostadsrättsförening i södra delen av Stockholms kommun och består av 14 st radhus som tillsammans utgör BRF Älvsjöbadet 4. Öster om bostadsområdet ligger ett skogsområde med gångstigar. Miljön kring Älvsjöbadet är lugn trots närhet till kommunikationer och affärscentra.

Husen uppfördes 1992. Lägenheterna är på 125 kvadrat, med undantag för de fyra gavellägenheterna som är på 123 kvadrat. Radhusen har två våningar och en vind. Till varje lägenhet hör dessutom ett ytterförråd.

Föreningen har gemensamma höst- och vårstädningar. Höststädningen brukar vara i oktober och vårstädningen i maj. Förutom städdagarna har varje boende ansvar för skötseln av ?tomten? framför och bakom sitt radhus. En riktigare benämning än tomt är skötselyta, eftersom alla tomter ingår i föreningens gemensamma tomträtt. Var och en ansvarar dessutom för att det ser fräscht ut på de allmänna ytorna runt den egna skötselytan.

Man bör i möjligaste mån sortera soporna, vilket innebär att returförpackningar, glas, papper och kartong inte slängs i sopbehållarna då de är avsedda för hushållssopor.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Kommande renoveringar

Planerar att utföra ommålning av fasaderna 2022 eller 2023. Kontrollerat 2021-06-02.

Övriga utrymmen i föreningen

Genom föreningens medlemskap i Liggmilans samfällighetsförening har medlemmarna tillgång till utom- och innomhusparkering, bastu och en grovtvättstuga. Samfälligheten har en hemsida med information om uthyrningsvilkor etc: www.liggmilan.se

Den stora byggnaden snett till vänster på väg in på Lillhagsvägen är garaget som ägs gemensamt av de fyra bostadsrättsföreningarna.

Antal lägenheter

14

Byggnader

Byggår

1992

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 093 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, varmvatten, förråd, kabel-TV och Bredband ingår. Förrådet är ett separat uteförråd.

Avgiftsförändringar

Ja, dem kommer att höja avgiften stegvis till 4 284 kr/mån år 2024. Kontrollerat 2021-06-02.

Andelstal

7,1

Överlåtelseavgift betalas av

Ingen avgift

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

500 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

700 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering och garage finns att hyra genom föreningens samfällighet. 2021-05-06 med lediga p-platser.

Parkering på gatan mot avgift.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Beskrivning

Service och kommunikationer

Föreningen har nära till goda kommunikationer. Intill områdets gräns vid Ormkärrsvägen finns busstationen.
På promenadavstånd finns dessutom både pendeltågsstationen i Älvsjö och tunnelbanestationen i Hagsätra centrum. Samtliga pendeltåg passerar Älvsjö vilket innebär en hög turtäthet. Det tar 9 minuter att åka pendel Älvsjö till Centralen. Från Hagsätra går tunnelbanans gröna linje. Att ta sig in till Centralen tar ca 24 min med tunnelbanan.

Områdesbeskrivning

Föreningen ligger intill Älvsjöbadets friluftsbad med 3 bassänger och stora gräsytor. Närmaste grannar är tre andra bostadsrättsföreningar. Tillsammans har de fyra föreningarna totalt 10 flerfamiljshus och 14 radhus.

Området är barnvänligt i och med att det inte finns någon genomfartstrafik. Det finns två kommunala förskolor i området kring Älvsjöbadet. Närmaste skola är Hagsätra-skolan som ligger på 7 minuters gångväg.
På sommaren är badet en självklar attraktion. Inträdet är fritt. Det finns en parklek i närheten med många aktiviteter. Ca 5 minuter bort ligger Hagsätra idrottsplats med fotbollsplaner.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy