Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 675 300 SEK / Fast pris
Adress
Köpmangatan 7F, Söder, Eskilstuna
Typ
Radhus
KVM
149.0 kvm
Avgift
7 940 SEK / mån
Rum
5 rum

Exklusivt drömläge på söder intill Eskilstunaån!

Ett unikt stadsradhus i tre våningsplan där varje våning har en uteplats, balkong och högst upp en fantastisk takterrass med utsikt över Eskilstuna ån och staden. På uteplatserna får man njuta av härlig eftermiddags- och kvällssol stora delar av sommaren. Inredningsmässigt håller bostaden högsta kvalité både vad det gäller materialval och maskinell standard med Mielemaskiner. Radhusen är arkitektritade och den spektakulärt designade trappan binder ihop entréplanet med översta planet med ett fräckt glasparti på mellanplanet. Högst upp i huset finner du ett master bedroom utan dess like med en fantastisk takhöjd samt direkt access till den generösa takterrassen. Genomgående för de gemensamma ytorna i bostaden har du ett underbart ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. På entréplanet samt mellanplanet finns två väl tilltagna badrum med hög standard, på entréplanet finns en smart tvättavdelning inredd fullt utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp. En bostad du bär se i verkligheten!


Genomgående för Brf Svärdsliljan är en mycket hög standard och bra materialval där husen bär distinkt karaktär från sina respektive tidsepoker. På innergården finns ett stort gemensamt trädäck mot vattnet där de boende kan spendera fina sommarkvällar med att grilla och umgås, eller bara sitta och njuta av utsikten över ån med en bok. Här bor du tryggt med låsta grindar till innergården och samtliga bostadsrättsinnehavare tilldelas en fjärrkontroll till den automatiska bilgrinden. Bostäderna har nära till grönområden och vackra promenadstråk på bägge sidor om Esklstunaån. Inom närområdet finns även restauranger, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral m.m. och till torget och city tar det endast 5-10 min att promenera. För dig som pendlar ligger även tågstationen endast en kort promenad bort. För att läsa mer om projektet eller för att se bostadsväljaren, där du kan titta mer på varje lägenhet, finns bostadsrättsföreningens egna hemsida.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Stadsradhus på gavel om 149 kvadratmeter fördelat på fem rum och kök i tre plan.

Med egen entré och hela tre uteplatser, varav en stor takterrass med spektakulär utsikt över ån, är detta stadsradhus en av fyra ensamma i sitt slag. Genomgående hög takhöjd på ca 2,70 m i samtliga rum utom badrum, klädkammare och förråd. Infällda spotlights finns i badrum, hall, kök och vardagsrum.

I hallen vid entrén finns det gott om plats för förvaring i de 5 garderoberna med skjutdörrar, varav 2 är med spegeldörr.

På entréplan finns ett sovrum med tillhörande garderober med skjutdörrar. Samtliga fönster på alla plan mot Köpmangatan har extra dämpning mot ljud för att säkra nattsömnen.

Entréplan inhyser även ett stort helkaklat badrum med kakel och klinker från Höganäs. Badrummet, som har golvvärme, är utrustat med duschhörna med infällbara duschväggar, kommod med handfat, spegelskåp med LED-belysning, toalett och handdukstork. Badrummet fungerar som kombinerad tvättstuga och är utrustat med tvättmaskin (Miele), torktumlare (Miele) och torkskåp som standard.

Från köket har du en förträfflig vy mot gården och ån genom de stora fönsterpartierna, som skapar ett mycket ljust och luftigt kök. I anslutning finns även en uteplats med trappa ner mot innergården. Det moderna köket präglas av hög kvalitet, vilket kännetecknas av vitvaror från det högkvalitativa märket Miele. Som grädde på moset finns en 160 cm bred exklusiv rostfri fläkt från Fjärråskupan med infällda spotlights, hängandes över den charmiga köksön. Naturligtvis finns både induktionshäll, mikrovågsugn och inbyggnadsugn som standard i köket.

Trappan upp till plan två har valts med stor omsorg och är av modern, gedigen design. Med vitlaserade trappsteg och stringräcke i svart leder den upp till nästa plan.

På andra plan finns ett vardagsrum med utgång till balkongen som vetter mot innergården, två sovrum och en rejäl klädkammare. Det finns även ett andra helkaklat badrum, komplett med golvvärme, duschhörna och handdukstork.

På tredje plan finns ytterligare ett sovrum/allrum med extra hög takhöjd och ett stort fönster, samt altandörrar ut mot takterrassen.
I anslutning finns ett stort förråd som går att nyttja som både som förråd eller en större klädkammare om så önskas.

Ett par stilrena trappsteg i vitlaserad ekparkett leder ut till den magnifika takterrassen och den vackra utsikten över ån. Takterrassen är utformad med golv av trätrall, glasräcke med rostfri list och väggar av träpanel

Dokument (pdf)

Stadgar Brf Svärdsliljan 1

Länkar

Brf Svärdsliljan 1 i Eskilstuna

Allmän information

Pris

5 675 300 SEK (Fast pris)

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Boarea (BOA)

149 kvm

Areauppgift enligt

Areauppgifter enligt bostadsrättsförening

Gatuadress

Köpmangatan 7F

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Lägenhetsnummer BRF

111

Våningsplan

3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Uteplatser

Uteplats

Uteplats med utgång från köket på entréplan och trappa ut till föreningens gemensamma innergård.

Balkong

En stor balkong med glasräcken på våning två med utgång från vardagsrummet. Här går det att avnjuta eftermiddags- och kvällssolen.

Terrass

Stor takterrass på tredje våningen med fantastisk utsikt över Eskilstunaån. Även här går det att avnjuta eftermiddags- och kvällssolen.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Svärdsliljan 1 i Eskilstuna

Organisationsnummer

769633-7901

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och FTX-ventilation.

Byggnadskommentar

Fyra nybyggda stadsradhus i tre våningar.

Utförda renoveringar

Originalfastigheten har restaurerats och byggts om till 13 lägenheter. Det har även byggts två nya huskroppar varav en med fyra stadsradhus samt en med två mindre lägenheter direkt vid å-kanten.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen har en gemensam uteplats på ett stort trädäck mot Eskilstunaån där du har tillgång till gemensam grill och sittplats.

Antal lägenheter

19

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

7 940 SEK/månad. I avgiften ingår värme och vatten ingår i avgiften

Andelstal insats

7,91862%

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har nio parkeringsplatser med el-stolpe tillgängliga att hyra för 500 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl