Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 295 000 SEK / Utgångspris
Adress
Gamla Bo Granvägen 7, Bosjökloster, Höör
Typ
Villa
KVM
96.0 kvm, biarea 54.0 kvm
Tomt
2 425 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Enplanshus i Gamla Bo med utsikt mot Ringsjön!

Nu kan vi presentera detta invändigt totalrenoverade enplanshus med härlig tomt intill Ringsjön! Huset totalrenoverades av nuvarande ägare 2020 med samtliga ytskikt, nytt kök och badrum samt förbättring av värmesystemet. Huset erbjuder två sovrum med möjlighet att göra fler, ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt matsal och kök. Pricken över i:et är den härliga tomten med utsikt mot Ringsjön. Här kan vem som helst gå loss, oavsett om intresset är odling eller fotboll. På tomten står också ett stort garage och en gäststuga som kan användas som gästrum. Från Gamla Bo bor du en biltur från Höörs centrum med all tänkbar service och tågstation. Missa inte visning!
Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkommen in till huset där vi möts av en ljus hall som ger gott om plats för avhängning. Intill ligger också en klädkammare som kan användas för ytterkläder eller som städskåp. Härifrån nås också vinden. Vinylgolv och målade väggar.

Kök:
Vidare når vi köket som renoverades av nuvarande ägare. Här erbjuds ett IKEA-kök med högglansluckor som möter träbänkskivan. Köket är bra planerat och ger generösa arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Utrustningen består av mikrovågsugn och ugn i bekväm arbetshöjd, diskmaskin, hel kyl och frys samt fläkt och vask. Vinylgolv och målade väggar.

Matsal:
Intill köket ligger den stora matsalen som ger plats för ett långbord. Utrymmet är därmed den perfekta platsen att fira familjens alla festligheter. Här njuter du också av trevlig utsikt mot Ringsjön! Vinylgolv och målade väggar.

Uterum:
Via en liten hall når vi härifrån också det rymliga uterummet som förlänger sommaren åt båda håll. Även här finns plats för ett långbord eller varför inte en stor loungehörna.

Badrum:
Badrummet renoverades av nuvarande ägare år 2020 till neutrala färgval på kakel och klinker. Här finns allt som behövs med dusch, handfat med kommod och WC. Från att tidigare ha tvättstugan i källaren finns tvättmöjligheterna nu här istället.

Gästrum/TV-rum:
Nästa utrymme används idag som TV-rum men kan med fördel användas som exempelvis gästrum eller kontor istället. Här finns plats för stora förvaringslösningar. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum:
I vardagsrummet har ett rum delats av till sovrum. Här finns plats för en dubbelsäng samt förvaring vid behov. Parkettgolv och målade väggar.

Vardagsrum:
Det stora vardagsrummet är det mest välkomnande rummet tack vare de stora fönsterpartierna mot framsidan. Ljusinsläppet här är helt fantastiskt! I rummet finns plats för både en stor soffhörna och ett långbord. Här är det bara fantasin som sätter gränser för otaliga möbleringsmöjligheter! Kaminen ger behövlig mysfaktor under årets kallare månader. Parkettgolv och målade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Info undersökningsplikt fastighet Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 295 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

4 varav 2 Sovrum

Tomtareal/mark

2 425 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

96 kvm

Biarea (BIA)

54 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Gamla Bo Granvägen 7

Ort

Höör

Kommun

Höör

Taxeringsår

2021

Värdeår

1946

Taxeringsvärde byggnad

869 000 SEK

Taxeringsvärde mark

630 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 499 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

HÖÖR BOSJÖKLOSTER 1:307

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Friliggande villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1946

Typ av byggnad

1-planshus med källare

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2-glasfönster och 3.glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Enskilt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Källare och krypgrund (med avfuktare)

Typ av uppvärmning

Vattenburen elvärme, luft/luft-värmepump samt kamin

Stomme

Trä

Fasadtyp

Tegelstensfasad

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber ligger i gatan men är inte inkopplat till huset

Uteplatsbeskrivning

Tomten är pricken över i:et i Gamla Bo med den mysiga utsikten mot Ringsjön. Den stora trädgården ger möjlighet till både odling, lek och bus och sena grillkvällar där solen ger Ringsjön skiftande färglekar. Här finns allt som behövs med en stor gräsmatta, uteplatser på fram- och baksida och varierande växtlighet.

Övriga byggnader

Garage (ny garageport) med intilliggande verkstad och förråd. På tomten står också en gäststuga.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

5 530 SEK/år

Sotning

500 SEK/år

Renhållning

3 000 SEK/år

Årlig elförbrukning

23 354 kWh/år

Elkostnad

36 000 SEK/år

Försäkringskostnad

5 761 SEK/år

Försäkringsinformation

Försäkrat till fullt värde: Nej

Summa driftkostnad

50 791 SEK/år

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Generös grusad infart med plats till flertalet bilar. Garaget ger också plats för en bil.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 11/7 2019

Specifik energianvändning

111 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

195 kWh/m²

Energiklass

F

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Höör Bosjökloster Ga:11

Planer och bestämmelser

Avstyckningsplan (Beslutsdatum: 19391030)

Inteckning

Inteckningar

2

Totalt belopp

1 420 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta