Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Hotellvägen 32b, Kallholmen, Skelleftehamn
Typ
KVM
120 kvm
Tomt
1 500 kvm (friköpt)
Rum
0 rum

Intresseanmälan

Vattentorn med magisk utsikt

Vattentorn om ca 28 meter i höjd och ca 13 meter i diameter. Säljes genom ANBUD, se vidare instruktioner i materialet. Perfekt för företag eller privatperson som vill göra ett spännande projekt. Idag finns invändigt den stora vattenbehållaren, i koppar, kvar samt spiraltrappa och plattformar enligt ritning. Tillhörande tomt om ca 1.500kvm kommer att ingå. Fastigheten kommer att styckas av och friköpas, avstyckningskostnad står säljaren för. Eventuella kopplingsavgifter samt framdragningskostnader står köparen för. Marken är idag i ett stadsplanerat grönområde så gängse regler gäller därmed. Ritningar på konstruktion samt markområde med befintlig plan finns under "dokument" fliken.

Beskrivning

ANBUD:
Köpare av denna fastighet skall lägga anbud och kommer att granskas utifrån tre faktorer.
1. Pris för att köpa den avstyckade fastigheten med tillhörande vattentorn.
2. Förslag på projekt som skall byggas om man utses som köpare samt hur finansiering skall ske.
3. Referenser eller exempel på andra projekt som utförts av köparen.

Syftet med ovan angivna villkor är att säljaren vill se att en köpare har förmågan att faktiskt kunna utföra en ombyggnation som berikar området.

För detaljerad information om anbudet kontakta ansvarig mäklare Fredrik Wikström: fredrik.wikstrom@skandiamaklarna.se

Visningar sker enligt överenskommelse.

Dokument (pdf)

Planritningar Vattentorn Kallholmsberget ritning Vattentorn Kallholmsberget fasad Planbeskrivning A1-216_karta

Länkar

Video Kallholmen Fotograf Ola Westerberg

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Kallholmsberget under avstyckning, Skellefteå kommun, Skellefteå S:t Örjan församling. Skattesats 35.42%.

Storlek

Boarea 120 kvm.

Tomt

Tomtarea 1 500 m² (friköpt under avstyckning). Tomten: insynsskyddad naturtomt och sluttningstomt med havsutsikt. Berg i dager ger en härlig naturnära känsla.
Storlek: 1 500 kvm.
Typ: Havsutsikt, insynsskyddad, naturtomt och sluttning

Byggnadstyp

5-plan

Byggnad

Byggnadsår: 1935
Byggnadstyp: 5-plan
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Bjälklag: Trä
Fasad: Betong
Tak: Papp
Utvändigt plåtarbete: Vindflöjel
Fönster: Enkla fönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Saknas

Bilplats

P-plats i form av vändplats med utrymme för ca 4 bilar

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/år om inget annat anges.

Driftskostander beror på köparens användning av fastigheten. Idag står den kallställd.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är ej tillgängligt (fastställt avseende år saknas) varav byggnadsvärde saknas.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter