Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 310 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

tis 18 aug 17:15 - 18:00
Föranmälan krävs!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
265 000 SEK / utgångspris
Adress
Lingvägen 175, Linghed
Typ
Villa
KVM
75 kvm
Tomt
1 094 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Charmigt i Linghed

Charmig villa till salu i Linghed i Falu kommun, med gamla och fina detaljer. Huset har stor potential men kräver en del renovering och kärlek.
I huset finns bland annat fina detaljer såsom gamla kakelugnar, samt vedspis i kök. I nuläget är det utedass som gäller och inget vatten eller avlopp finns indraget till huset.
El finns indraget. Förråd finns.

Här bor ni naturnära och har närhet & tillgång till bland annat vackra grönområden, fina promenadstråk och närhet till bra fiske. En kort bilresa från bostaden finns bland annat Svärdsjö centrum med matbutik, vårdcentral, skola, apotek och pizzeria. Samt butik i Linghed Tempo och Höganäsbadet!

Varmt välkommen att anmäla ert intresse inför visning och ni är även välkomna att kontakta ansvarig mäklare eller extra kontakt Hasse Östfjord för mer information.
Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Linghed 37:20, Falun kommun, Skattesats 33.95%.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 75 kvm.
Area är uppskattad.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 094 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 1914
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Övrigt: Osäkert årtal
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Plåt
Utvändigt plåtarbete: Lakerad plåt
Fönster: Enkelglas kopplade
Vatten och avlopp: Vatten saknas, Avlopp saknas.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Element

Energideklaration

Status: Ej utförd

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

5 500 SEK varav:
Övrigt: 5 500 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 458 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 61 000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Typkod: 213, Småhusenhet, byggnadsvärde under 50 000 kr. Äganderätt.
Markvärde: 61 000 SEK.
Skatt/avgift: 458 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Avtalsservitut: Väg, 2080IM-06/28125.1(2 st)
Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Väg, 2080IM-06/28125.1(2 st)
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Väg

Tillträde

Efter ö.k

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy