Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bygdegatan 404, Linköping
Typ
Villa
KVM
147 kvm
Tomt
268 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Fint radhus med generösa ytor

Välkomna till Bygdegatan 404, ett fint radhus med generösa ytor. Husets om 147 kvm har en tomt om 264 kvm. Här har ni ett hus i gott skick med 5 rum varav 4 sovrum. Lättskött trädgård med gräsytor, trevliga uteplatser, Uterum, garage samt garageuppfart precis vid huset.

Här bor ni med direkt närhet till grönskande natur, lekplatser, motionsspår, golfbana och fotbollsplaner. Ett perfekt boende för er som vill bo nära natur och lantlig miljö men ändå ha närhet till city. Genom bra förbindelser via kollektivtrafik och många cykel- och gångvägar tar du dig enkelt till och från centrum.

Beskrivning

ENTRÉPLAN:
Rymlig entré med klinkergolv och garderober

Till höger ligger duschrum med plastmatta och helkaklade väggar. Utrustning: Wc, handfat, spegelskåp och dusch med fällbara glasdörrar.

Till höger om entrén ligger också tvättstuga med klinkergolv och vita väggar. Utrustning: Tvättmaskin, torktumlare, tvättho och bra förvaringsmöjligheter.

Öppen plan lösning mellan vardagsrum och kök. Fin parkettgolv i vardagsrum. Gott om plats för stor soffgrupp och i köksdelen får ni rum med det stora matbordet så hela släkten kan få plats.


ÖVRE PLAN:

På övre plan finner ni tre sovrum i bra skick med parkettgolv och ljusa väggar.

Badrum med våtrumstapet på väggar samt våtrumsmatta på golv. Utrustning: Handfat, kommod, bubbelbad och wc.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Isbrodden 8, Linköping kommun, Skattesats 32%.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 147 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Storlek: 268 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1982
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glas fönster
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

TV-antenn

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 269 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 637 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 632 000 SEK.
Värdeår: 1982
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Avtalsservitut: Ledning, 0580IM-11/27105.1
Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Garage, 0580IM-12/3235.1
Last: Avtalsservitut: Ledning, 0580IM-12/3238.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Garage
Avtalsservitut Ledning
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Linköping Isbrodden GA:1 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering
Planbestämmelser: Stadsplan

Pantbrev

2 st om totalt 2 635 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy