Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

tis 11 aug 18:45 - 19:15

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 200 000 SEK
Adress
Karlsrovägen 1, Stigtomta, Stigtomta
Typ
Villa
KVM
145 kvm, biarea 73 kvm
Tomt
1 231 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hela upplevelsen av huset är bara wow!

Välkommen hem till en snygg familjevilla med wow-känsla.

På entréplanet möts du av en välkomnande hall med bra förvaring, ett fint badrum och ett supermysigt tillredningskök, med en nätt matplats, lagom avskilt ifrån vardagsrum, matrum och ett modernt orangeri som är öppet och rymligt för den stora familjen. Vardagsrum och orangeri är så snyggt sammansatta och smakfullt inredda med en stor öppning till den däckade altanen att det blir ytterligare ett Wow! Samtidigt ligger de sociala ytorna så de inte stör sovrummen som också finns på entréplanet. Två bra sovrum, ett mindre som idag används som kontor, ett master bedroom. En trappa upp finns ytterligare två bra sovrum och ett allrum/hall. Badrummet som också finns på övervåningen kan bli superlyxigt pga sin storlek, idag finns dusch och relaxytor samt förberett för badkar.

En trappa ner i källaren erbjuds ett stort allrum, rejält med ljusinsläpp och gott om förrådsutrymmen bl a ett rejält garage med verkstadsrum i direkt anslutning innanför garaget. Lyxig tvättstuga som är ljus och fräsch.

Hela upplevelsen av huset är bara wow, snyggt och modernt färgsatt, nya fönsterpartier i hela huset ger mycket ljus och suddar ut känslan mellan inne och ute.

Läget är perfekt i lugna Stigtomta. Tomten ligger på bästa hörnläge, stor och lummig med plana ytor för mycket lek och bus. Ytor för det mesta som odlingslådor, uteplatser, vedeldad/el badtunna och bra med plats för cyklar och bilar, vad mer kan man önska?
En familjevilla med wow-känsla. Välkommen hem!

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Stigtomta-Solberga 3:4, Nyköping kommun, Skattesats 32.5%.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 145 kvm, biarea 73 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 231 kvm.

Byggnadstyp

2 ½ plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1961
Byggnadstyp: 2 ½ plan med källare
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energideklarationsdatum: 2020-07-08
Energiprestanda primärenergital: 103 kWh/kvm och år

Internet

Fiber genom Gästabudsstaden

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

52 592 SEK varav:
Försäkring: 6 984 SEK
VA: 7 344 SEK
Renhållning: 3 320 SEK
Elektricitet: 34 144 SEK
Samfällighet: 800 SEK

I elavgiften ingår även uppvärmningen av badtunnan med ca 9 000 kr/år.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 549 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 105 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 444 000 SEK.
Värdeår: 1973
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Nyköping Bondeby GA:3 ändamål: Vägar, Grönområden
Planbestämmelser: Byggnadsplan

Pantbrev

11 st om totalt 1 537 750 SEK

Renoveringar

2017

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy