Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 500 000 SEK
Adress
Eggeby Aspliden 3, Linghem, Linköping
Typ
Villa
KVM
160 kvm, biarea 45 kvm
Tomt
2 280 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

VAR MED OCH BYGG DITT DRÖMBOENDE!

I Eggeby( Mellan Linghem och Östra Harg) ska det byggas ett charmigt hus som är klar kvartal fyra 2020/ kvartal ett 2021.

Det här huset passar dig perfekt som vill bo lite avskilt på landet i ett modernt hus med insynsskyddat läge och utsikt över långa härliga åkrar och ängar som är häpnadsväckande och samtidigt vara nära till innerstaden! Detta hus är perfekt på många sätt och du har även möjligheten att vara med och skapa eller göra om vissa detaljer till just ditt drömboende innan inflyttning. Med andra ord är detta en nyproduktion som inte går att missa upptäckten av! Huset har mycket som är värt att uppmärksamma såsom den väl genomtänkta planlösningen, moderniteten av de utvalda varorna och den harmoniska miljön strax utanför dörren.

Huset är uppbyggd på så sätt att det ska vara bekvämt för dig som ska bo där. Det har goda förvarings- och sällskapsytor. Huset erbjuder fyra sovrum, ett vardagsrum och ett kök i den öppna planlösningen som gör det möjligt för ett härligt sällskap. Det finns även två badrum och ett allrum.

Välkommen att höra av dig för mer info!

Beskrivning

Hall
Den stora och inbjudande hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom goda avhängningsmöjligheter och golvvärme.

Kök
Det öppna, moderna och sociala köket (Ballingslöv) har vita väggar och parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn, diskmaskin och fläkt. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor, en trevlig köksö, bänkskiva i sten, öppen planlösning mot vardagsrummet och vita skåpluckor.

Vardagsrum
Det stora vardagsrummet är husets givna samlingspunkt ? ett rymligt, lättmöblerat och härligt rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds stora fönster, generösa sällskapsytor, vacker utsikt och gott om plats för soff och matgrupp.

Allrum
Detta stora och välplanerade rum har lättmöblerade ytor och plats för soffgrupp. Ett allrum med vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 1
Från vardagsrummet når du husets master bedroom ? ett stort och harmoniskt rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Rummet har klädkammare, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2
Ett stort och lättmöblerat sovrum med platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och har parkettgolv.

Sovrum 3
Ett lite mindre och trevligt sovrum med fint ljusinsläpp och plats för säng. Detta rum med vitmålade väggar och parkettgolv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Sovrum 4
Det fjärde sovrummet har fint ljusinsläpp, plats för exempelvis säng och skrivbord. Rummets parkettgolv och vitmålade väggar går fint ihop och skapar en rogivande känsla.

Badrum
Stort, snyggt och smakfullt badrum med toalett, badkar, dimbara spotlights, kommod och handfat. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Badrum
Detta fina och stilrena badrum har väggar i vitt kakel och klinkergolv som matchar fint. Här finns toalett, handfat, kommod och dusch med glasväggar.

Uteplats 1
En stor och charmig terrass med trätrall, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. Härifrån har du utsikt mot skogen och dalen. Nås via vardagsrummet.

Tvättstuga/Groventré
Husets tvättstuga är praktisk och väldisponerad och utrustad med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och bra förvaring.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Eggeby 1:8, Linköping kommun, Skattesats 32%.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 160 kvm, biarea 45 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Storlek: 2 280 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2020
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Grund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Tak: Plåt
Fönster: 3-glas fönster
Ventilation: FX ventilationssystem 730
Vatten och avlopp: Enkild vatten och avlopp

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: FX ventilationssystem, Nibe 730

Energideklaration

Status: Ej utförd

Internet

Fiber

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Väg, 0580-2019/31.1
Förmån: Officialservitut Väg, 0580-2019/31.3
Rättigheter last: Last: Officialservitut Väg, 0580-2019/31.2

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy