Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Räbbmogatan 27, Alnö-Centrum, Sundsvall
Typ
Villa
KVM
102 kvm
Tomt
1 070 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Totalrenoverat drömboende på populära Alnö

Välkommen till denna topprenoverade villa på populära Alnö.

Här välkomnas du av ett påkostat boende med diverse bekvämligheter som definitivt kommer få dig att längta hem. Bostaden är genomgående renoverad 2019 med nytt och modernt kök i tidslösa kulörer, egen vinkyl och rejäla arbetsytor. Vardagsrummet ligger i social och öppen anslutning till köket och har stora fönster med möjlighet att kliva direkt ut på altanen. Badrummet är exklusivt renoverat med marmorliknande materialval och mosaik i guld, dubbla handfat och dusch. Sovrummet på bottenplan är väl tilltaget med hög komfortkänsla och utgång till altanen. På övre plan finns två rymliga sovrum samt wc. Bostaden har genomgående ljusa och fräscha ytskikt och enhetligt golv.

Till fastigheten hör en carport med plats för två bilar och en fantastisk terrass som sträcker sig runt hela huskroppen där både middagar, sommarfester och avkoppling kan avnjutas. Här finns utrymme för sommarens alla möbler, bastu, jacuzzi, utekök/bar samt en platsbyggd soffa.

I Wii bor du belägen med allt du kan tänkas behöva. Gym, matbutik, vårdcentral, folktandvård, skolor, badhus, idrottsplats, förskola och kommunikationer. Direkt utanför bostaden på samma gata finns en busshållplats med linje 1 som tar dig in till Sundsvalls centrum samt linje 75 som tar dig vidare ut mot de soliga stränderna på södra sidan av ön. Alnö är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar, här finns de allra finaste stränderna Norrlandskusten kan erbjuda, badhus, underbara skogar och elljusspår som används som skidspår under vintertid. Det finns även möjlighet till fallskärmshoppning och härliga rundvandringar om forntida Alnö och historia om att ön ursprungligen är en vulkan.

Välkommen hit, vi ses på visningen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy