Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 895 000 SEK
Adress
Maråsvägen 13A, Västerlösa, Vikingstad
Typ
Parhus
KVM
97 kvm
Tomt
1 203 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Modernt parhus i fantastisk skick  

Nu finns möjligheten att köpa ett modernt, exklusivt och inbjudande parhus i strålande skick. Huset har genomgått en omfattande renovering och erbjuder ett riktigt kvalitetsboende med mycket att tycka om.  

Det första som möter dig i huset är en inbjudande och öppen hall med garderober med skjutdörrar och goda avhängningsmöjligheter. Längre in finns ett öppet, socialt och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett modernt, härligt och underbart kök. Badrummet är stort, fräscht och påkostat med toalett, duschvägg, kommod, handfat, golvvärme och spotlights.

Huset står på en stor, trevlig och lättskött tomt med stora gräsytor, vackra björkar och många soltimmar.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Hall
Den stora, inbjudande och öppna hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och mörkt klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom inbyggda garderober och goda avhängningsmöjligheter.

Kök
Det moderna, härliga och underbara köket har vita väggar och parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl, frys, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bänkskiva i sten, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet, stora fönster och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt ? ett öppet, socialt och härligt rum med parkettgolv och vita väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, stora fönster, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp.

Sovrum 1
Från hallen når du husets master bedroom ? ett stort, rogivande och inbjudande rum med parkettgolv och ljusa väggar. Rummet har rymliga garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2
Ett stort, rogivande och lättmöblerat sovrum med rymliga garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Vita väggar och har parkettgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 3
Ett stort, trevligt och fint sovrum med plats för garderob och plats för dubbelsäng. Detta rum med vita väggar och parkettgolv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum 1
Stort, fräscht och påkostat badrum med toalett, duschvägg, kommod, handfat, golvvärme och spotlights. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Gästtoalett
Husets gästtoalett är stor, fräsch och trevlig och har handfat, kommod, toalett och uppvärmt golv.

Dokument (pdf)

prot maråsvägen 13A.pdf Energideklaration Maråsvägen 13.pdf

Länkar

Prospekt

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Marås 8:10, Linköping kommun, Skattesats 32%.

Typ

Parhus

Storlek

Boarea 97 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 203 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 1993
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Tak: Tegel
Fönster: 3-glas fönster
Ventilation: FTX
Vatten och avlopp: kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Varmvattensbredare

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: F
Energiförbrukning: 108 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2020-07-02
Energiprestanda primärenergital: 172 kWh/kvm och år

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

23 520 SEK varav:
Uppvärmning: 10 500 SEK
VA: 2 220 SEK
Renhållning: 750 SEK
Elektricitet: 10 050 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 SEK.

Taxeringsvärde

Typkod: 325, Hyreshusenhet, huvudsakligen lokaler. Äganderätt.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Officialservitut Avloppsledning, 0580K-2020/78.1
Last: Officialservitut Va, 0580-93/58.1
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Linköping Marås GA:2
Planbestämmelser: Detaljplan

Pantbrev

1 st om totalt 1 430 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy